Onur Süt: 40 yıldır değişmeyen lezzet serüveni
1970 yılında Ferit Gündoğdu tarafından kurulan Onur Süt, bugün Türkiye’nin sayılı peynir üreticilerinden. Klasik Beyaz peynir, Taze Kaşar peyniri, İzmir Tulumu, Örgü, Çeçil, Dil peyniri, Lor, Tereyağ üretiminin yanı sıra Mozzarella ve Çubuk peynirini de ürün gamına ekleyen firma, 41. Yılını kutlayacağı 2021 yılına iddialı ürünlerle ve yeni yatırımlarla girmeyi planlıyor.
Onur Süt’e ait; Onur, 10süt, FG/Ferit Gün, Paşaköy Çiftliği ve Onur Bi’lokma markaları tüketicinin tercih ettiği, talep gören markalar. Zincir mağazaların raflarında bulunan bu markaların haricinde birçok mağazaya da private label üretimler gerçekleştiren Onur Süt, 650 çalışanı, günlük 600 ton süt işleme kapasitesiyle dikkat çekiyor.
25 bin metrekare açık, 10 bin metrekare kapalı alandan oluşan Onur Süt gıda üssünde en ileri teknolojiyle, her safhada hijyen ve gıda güvenliği proseslerine uyarak üretim gerçekleşiyor. Ege ve Marmara bölgesinin en doğal sütleriyle üretilen peynirlerin formülü ve lezzeti 40 yıldır değişmeden korunuyor, 25.000 satış noktasında tüketiciyle buluşuyor.