Futbol Onyekuru, PSG’yi reddetti
Paylaş
Onyekuru, PSG’yi reddetti

Paris Saint Germain Kulübü, Henry Onyekuru’yu bonservisiyle kadrosuna katmak istedi, ancak oyuncuyu kiralık olarak Antwerp’e göndereceğini iletti. Antwerp forması giymek istemediğini belirten Nijeryalı futbolcu PSG’nin teklifini geri çevirdi.

Galatasaray’ın kiralık olarak kadrosuna kattığı Henry Onyekuru’nun Paris Saint Germain’in transfer teklifini geri çevirdiği ortaya çıktı. Belçika’nın Eupen takımında oynadığı dönemde Everton’a transferinin hemen öncesinde futbolcunun Fransa’ya gitme durumu belirdi.

Haberin Devamı

EUPEN – PSG ORTAKLIĞI

Eupen Kulübü ile PSG’nin ortaklıkları bulunması nedeniyle kolaylıkla sonuçlanması beklenen transfer, Nijeryalı futbolcunun karşı çıkmasıyla gerçekleşmedi. Paris Saint Germain, futbolcuyu bonservisiyle alacağını ancak kendisine hemen oynama garantisi veremeyeceği için bir süreliğine Belçika’nın Antwerp takımına kiralayacağını söyledi.

KİRALIK YALNIZCA ANDERLECHT

Henry Onyekuru ise Antwerp’te forma giymek istemediğini belirterek PSG’nin teklifini geri çevirdi. Belçika’da Eupen dışında yalnızca Anderlecht forması giyeceğini ileten futbolcu, Everton’a transfer olmasının ardından direkt olarak Anderlecht’e kiralık olarak gitti.

STEVE WALSH TRANSFERİ GERÇEKLEŞTİRDİ

Everton’da Henry Onyekuru’nun transferini gerçekleştiren kişi kulübün eski futbol direktörü Steve Walsh’tu. Ronald Koeman ve Sam Allardyce gibi teknik adam değişikliklerinin de ardından kulüpteki geleceği iyice belirsiz hale gelen 21 yaşındaki futbolcunun, öncelikli hedefi sarı-kırmızılı ekipte kendisini göstererek Nijerya Milli Takımı’na çağrılabilmek. Bu sayede Premier Lig’in çalışma izni koşullarını yerine getirmeyi planlıyor.

Haberin Devamı