Magazin Öpüşmeme rekoru kırdı

Öpüşmeme rekoru kırdı

Paylaş
Öpüşmeme rekoru kırdı

Sinem Kobal, son bölümde de öpüşme sahnesi çekmemek için elinden geleni yaptı...

Ünlü futbolcu Arda Turan ile ilişkisi nedeniyle "Küçük Sırlar" dizisinin ilk bölümlerinden beri öpüşmek istemediğini yapımcısına ve senaristlere ileten Kobal, bu konuda başarılı olamadı.

Haberin Devamı

Kobal ile dizinin senaristleri arasındaki öpüşme krizi sürüyor. Kobal öpüşmek istemediğini söylese de, senaristler "Bu bir gençlik ve aşk dizisi" diyerek Su karakterine sık sık öpüşme sahnesi yazıyor. Kobal da Demir rolünü oynayan partneri Birkan Sokullu ile anlaştığı için bu sahnelerde dudağı yerine yanağını öptürüyor, yönetmen Cevriye Demir de sahnenin açısını ona göre belirliyor.

Dizinin son bölümünde yine Kobal ile Sokullu'nun bol bol öpüşme sahnesi vardı ama bu sahnelerin hepsi pas geçildi. İkili tam öpüşecekken ya içeri Demir'in kardeşi girdi ya da son anda bir şey olup öpüşme gerçekleşmedi. Bir sahnede de yolda el ele yürümek isteyen Sokullu'ya izin vermeyen Kobal, vedalaşırken genç yıldızı dudaklarından öpüyormuş gibi yapıp aslında kendi elini öptü. Bu durum dikkatli seyircilerin gözlerinden kaçmadı.

Haberin Devamı

Sokullu ile geceyi aynı evde geçiren ve senaryo gereği aynı yatakta uyanan Kobal, samimi sahnelerde bile hiçbir cesur sahnenin çekilmesine izin vermedi.

GÜNAYDIN