Spor Ordu'da yeni hocaya güven tam

Ordu'da yeni hocaya güven tam

Paylaş
Ordu'da yeni hocaya güven tam

Orduspor Basın Sözcüsü Durmuş Karaağaç, "Teknik direktörümüz Fikret Yılmaz'ın başarılı olacağını düşünüyoruz" dedi.

Karaağaç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, her konuda anlaşmaya vardıkları teknik direktör Fikret Yılmaz ile resmi imzaların atıldığını belirtti.

Haberin Devamı

Fikret Yılmaz’ın Orduspor camiasına hayırlı olması temennisinde bulunan Yılmaz, yeni hocalarına yönelik eleştirilerin de olabileceğini ifade etti.

Karaağaç, şöyle konuştu:
"Geçen sezon Erkan Sözeri ile anlaştığımızda bir takım eleştirilere maruz kalmıştık ancak Erkan hocamız başarılı bir sezon geçirince her kesimin beğenisi ve taktirini topladı. Biz Fikret Yılmaz’ın da bu konuda başarılı olacağını düşünüyoruz ama eleştiri alacağımız da kesin. Şunu da belirtmek isteriz ki eleştiriyi almadan doğruyu bulamıyorsunuz. Eleştiri güzel şey ama eleştirinin de seviyeli şekilde olmasından çok memnun kalırız. Çünkü herkes Orduspor için uğraş veriyor. Biz Orduspor’un bir kuruş parasını dışarı atmamak için çaba harcıyoruz. ’A’ hocaya 50 verilecekse ’B’ hocaya 150 vermenin bir anlamı yok. Burada Galatasaray örneğini verebiliriz. Mancini’yi getirdiler ve bir dünya para harcadılar. Sonuçta ne oldu Mancini sezon sonunda ayrıldı. Biz böyle bir şey istemiyoruz. Gönlümüz Ordulu yerli bir hocadan yanaydı ama üzerinde düşündüğümüz hocamızın diploması yetersiz olduğu için olmadı."

Haberin Devamı

Öte yandan, takımdan bazı futbolcuların ayrıldığını söyleyen Karaağaç, "Daha önce de duyurmuştuk, Anıl Taşdemir Trabzonspor ile anlaştı. Bunun yanı sıra Bakary Soro Ankaraspor ile Ferhat Öztorun da İstanbul Başakşehir Futbol Kulübüyle anlaşmıştı. Bu oyuncuların yanı sıra sözleşmesi biten Salih Sefercik ile kulübümüz yeni anlaşma yapmadı. Kiralık oynayan Hasan Üçüncü de Orduspor’dan ayrıldı. Bu oyuncularımızın hepsine Orduspor’a verdikleri hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz" dedi.

AA