Spor Orduspor'a stat ve sponsor müjdesi

Orduspor'a stat ve sponsor müjdesi

Paylaş
Orduspor'a stat ve sponsor müjdesi

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Orduspor Stadyumu için 100 milyon liralık bütçe ayrıldığını belirterek, "Hafta içinde Spor Toto'dan Orduspor'a 700 bin liralık sponsorluk kaynağı aktarılacak" değerlendirmesinde bulundu.

Yılmaz, yaptığı yazılı açıklamada, PTT 1. Lig’de mali açıdan zor günler geçiren Orduspor’a verdikleri sözleri yerine getirdiklerini kaydederek, daha önce de kulübe 4 milyon liralık kaynak sağladıklarını anımsattı.

Orduspor’a 22 bin kişilik stat yapılacağı bilgisini veren Yılmaz, şunları kaydetti:
"Orduspor Stadyumu’nun 100 milyon liralık bütçesi, önceki gün Resmi Gazete’de yayımlandı. Gençlik ve Spor Bakanlığının iki yıllık sürede yatırım programına aldırdığı tek yatırım Ordu Stadyumu. Eski stadın yerini de hiçbir şey yapmıyoruz. Orayı tamamen halka açıyoruz. Şehir meydanı yapıyoruz. Orduspor’a her alanda destek veriyoruz. Bu zamana kadar tam 4 milyon liralık kaynak sağladık. Hafta içinde Spor Toto’dan Orduspor’a 700 bin liralık sponsorluk kaynağı aktarılacak. Orduspor’dan otobüsü geri çektiğimizle ilgili söylentilerin tamamı spekülasyona yönelik ve maksatlıdır. Otobüs, şu anda Orduspor’un Antalya kampında kafileyledir."

Kulüp Başkanı Nedim Türkmen ve yönetimin takıma sahip çıkması gerektiğine dikkati çeken Yılmaz, "Benim 310 milyon lira borcum var, ’gel, öde mi’ diyorum? Ordululara hizmet borcum var, yaparım. Enkaz edebiyatı yapmıyorum. Kulüp Başkanı Nedim Türkmen, kulübün başındadır. Yönetim kuruluyla sürece müdahil olacaklar. Söylediklerimiz ortada. Hesap kitap tutmadığında hiç kimse siyasetçiyi suçlamasın. Orduspor’un her zaman yanındayız" ifadesini kullandı.

AA

Haberin Devamı