Spor Orduspor'da mali sorun devam ediyor

Orduspor'da mali sorun devam ediyor

Paylaş
Orduspor'da mali sorun devam ediyor

Orduspor Kulübü İdari Menajeri Selim Şener, kulüpteki mali soruna ilişkin, "Cephede yalnız bırakılan askerler gibiyiz" dedi.

Şener, AA muhabirine yaptığı açıklamada, alacakları nedeniyle bu zamana kadar 20 oyuncunun serbest kalarak takımdan ayrıldığını belirtti. Gelişmeleri çaresizce izlediklerini ifade eden Şener, Antalya kampının çok zor geçtiğini söyledi. Orduspor’da yaprak dökümün sürdüğünü ve bunu bir türlü önleyemediklerini anlatan Şener, şunları kaydetti:

"Genç kardeşlerimizle beraber vurulduk ama çamura düşmedik. Bunun da göstergesi dün oynadığımız Samsunspor hazırlık maçıdır. Sonuna kadar, yere düşene kadar savaşacağız. Korkularımızdan ve gerçeklerden kaçamayız. Her şey bütün çıplaklığıyla ortadadır. Ortada mali bir sorun vardır. Ortada transfer yasağımız vardır. Ordu’da bu takıma sahip çıkacak insanların olduğuna inanmak istiyoruz. Artık maddiyattan da vazgeçtik, bundan sonra manevi desteğe ihtiyacımız var ancak onu da göremiyoruz. Cephede yalnız bırakılan askerler gibiyiz."

Giden bütün futbolcuların arkasından adeta bakakaldıklarını ve üzüldüklerini belirten Şener, yaşananların ardından Orduspor’un geleceğinden endişeli olduğunu sözlerine ekledi.

AA

Haberin Devamı