Magazin Organize İşler 2 ne zaman vizyona giriyor? Fragman yayınlandı mı?

Organize İşler 2 ne zaman vizyona giriyor? Fragman yayınlandı mı?

Paylaş
Organize İşler 2 ne zaman vizyona giriyor? Fragman yayınlandı mı?

Yapımcılarla sinema salonu zincirleri sahipleri arasında bir süre önce kılıçlar çekildi. Sinema yasasının geçmesiyle birlikte yapımcılar ile sinema salonu işletmeci arasında anlaşma sağlandı. Bu yaşanan gelişmelerin ardından Organize İşler 2'nin vizyon tarihi de belli oldu.

Organize İşler 2'nin vizyon tarihi belli oldu. Yılmaz Erdoğan Twitter hesabından yaptığı açıklamda "Organize İşler Sazan Sarmalı 1 Şubat'ta sinemalarda, fragmanımız 16.00'da yayında!" dedi.

Haberin Devamı

ORGANİZE İŞLER KONUSU VE OYUNCULARI

Organize İşler 2, Asım Noyan ve çetesinin maceralarını konu ediyor. Asım Noyan yıllarca söylediği yalanlar ve çevirdiği oyunlarla insanları dolandırmaktadır. Kimsenin yakalamayı başaramadığı Asım Noyan ve çetesi bu kez de “sazan sarmalı” olarak adlandırdıkları bir üç kağıda bulaşır. Organize İşler filminin devam halkası olan yapımın senaryosu ve yönetmenliği Yılmaz Erdoğan'a ait. Filmin oyuncu kadrosunda Yılmaz Erdoğan, Kıvanç Tatlıtuğ, Ezgi Mola, Bensu Soral, Rıza Kocaoğlu, Okan Çabalar, Güven Kıraç, Ahmet Mümtaz Taylan, Ersin Korkut, Erdem Baş, Mahir İpek, Ekin Türkmen, Atakan Çelik ve Safa Sarı gibi isimler yer alıyor.