Gündem Organize işler

Organize işler

Paylaş
Organize işler

Güvenlik güçlerine yakalanmamak için film gibi yöntemler geliştiren suçluların hayal güçleri senaristleri kıskandırır!

İşte dün Türkiye’de yaşanan ve ‘Yok artık’ dedirten suç haberleri...

Haberin Devamı

MUMYA FİRARDA!

Adana’da yaralama ve uyuşturucu satmaktan 8 yıl 7 ay hapis cezası alan Ahmet Bedircan (23), bir süre önce nakledildiği açık cezaevinden firar etti. Sahte kimlik edinen Ahmet Bedircan, polisin kendisini aramasını engellemek için ölüymüş gibi poz verdiği fotoğrafı arkadaşlarınin sosyal medya hesaplarından yayınlattı. Ahmet Bedircan’ın defnedildiği mesajı da sosyal medyada paylaşıldı.

BABASI YAKALATTI

Ahmet Bedircan’ın fotoğrafının altına ’Rabbim mekanını cennet eylesin. Allah ailesine sabır versin’ diye yorumlar yazıldı. Balıkesir’deki baba Cesim Bedircan, oğlunun gerçekten öldüğünü sanıp Adana’ya gitti. Oğlu adına okutulacak mevlide katılmak için gittiği taziye evinde kimseyi göremeyen baba, polise başvurdu. Dün yakalanan Ahmet Bedircan yeniden cezaevine konuldu.

Haberin Devamı

ÇALINTI ARAÇTA ÇALINTI İNEK

Şanlıurfa’da hayvan hırsızlığı ihbarı üzerine harekete geçen jandarma yol kontrolü başlattı. Bir minibüsün kırık olan arka camından dışarı bakan ineği gören ekipler aracı durdurdu. minibüsün içinden çalınan 4 büyükbaş hayvan çıktı. Şüpheli iki kişinin hayvanları taşımak için kullandıkları minibüsü de çaldıkları anlaşıldı.

ESRARLI MİNİBÜS

Güvenlik güçleri, uyuşturucu kaçakçılarının bir yöntemini daha ortaya çıkardı. diyarbakır’da jandarma, üzerinde hasarlı minibüs taşıyan çekiciyi durdurdu. minibüsün içinde 27 kilo esrar bulundu. Gözaltına alınan iki kişi minibüse balyozla vurarak kaza yapmış izlenimi verdiklerini itiraf etti.

HIRSIZLAR KRALINI HIRSIZLAR SOYMUŞ

İstanbul’da 60 evi soyup 2 milyon liralık vurgun yapan 17 kişilik hırsızlık şebekesi çökertildi. Hırsızların, Esenler’de daha önce hırsızlık suçundan 80 kez yakalanan f.K.’nın evini de soyduğu tespit edildi. f.K.’nın evi soyulunca karakola gittiği, sabıkaları yüzünden kendisine inanmayan polisleri güçlükle ikna ettiği ortaya çıktı.