Magazin Orhan Gencebay'ın oğlu bıçaklandı!

Orhan Gencebay'ın oğlu bıçaklandı!

Paylaş
Orhan Gencebay'ın oğlu bıçaklandı!

Sanatçı Orhan Gencebay'ın oğlu Gökhan Gencebay, Beşiktaş'ta trafikte yol verme meselesinden çıkan tartışma sırasında taksici tarafından bıçaklanarak yaralandı

Olay, akşam saatlerinde Gayrettepe Mahallesi Yıldız Posta Caddesi üzerinde meydana geldi.

Haberin Devamı

YOL VERME TARTIŞMASI

Trafikte seyir halinde olan taksinin sürücüsü Doğan Erdoğan ile Orhan Gencebay'ın oğlu Gökhan Gencebay'ın kız arkadaşı Sedahan Özmen arasında yol verme tartışması başladı.

AMBULANSLA HASTANEYE KALDIRILDI

Tartışmanın büyümesi üzerine Sedahan Özmen'in erkek arkadaşı Gökhan Gencebay, ikiliyi sakinleştirmek için araya girdi.

Bu sırada taksici Erdoğan, Gencebay'ı bıçakla yaraladı. Gencebay olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırıldı.

TAKSİCİ GÖZALTINA ALINDI

Gencebay'ın sağlık durumun iyi olduğu ve hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Taksici ise polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Taksici Erdoğan'ın Beşiktaş Polis Merkezi Amriliği'nde işlemleri devam ediyor.

Haberin Devamı

TAKSİCİLER ESNAF ODASI'NDAN AÇIKLAMA

İstanbul Taksiciler Esnaf Odası Başkanı Eyüp Aksu, Orhan Gencebay'ın oğlu Gökhan Murat Emre Gencebay’ı tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti.

Aksu yaptığı yazılı açıklamada, dün saat 22.00 sıralarında Güngören Esnaf Odası’na kayıtlı bir taksinin şoförü tarafından ülkenin değerli sanatçısı Orhan Gencebay’ın oğlu Gökhan Gencebay’a sözlü ve bıçaklı saldırı olduğunu öğrendiklerini belirtti.

Bunun üzerine sektörleri adına dün gece yarısı Gayrettepe’de kaldığı hastaneye gidip Gencebay ve annesi Sevim Emre’ye geçmiş olsun dileklerini ilettiklerini anlatan Aksu, "Hiç istemediğimiz, tasvip etmediğimiz ve tamamen sektörümüze zarar veren bu olaydan ötürü kıymetli Gencebay ailesinden özür diledik. Durumunun iyi olması bizi sevindirdi. Allah’tan acil şifalar diliyoruz." ifadelerini kullandı.

Olayın takipçisi olacaklarını vurgulayan Aksu, açıklamasında şunları kaydetti:

"Ziyaretimizde kendilerine de ifade ettiğimiz üzere olayın bizzat takipçisi olacağımızı bildirmek isterim. Öte yandan yaşanılan bu olayda, taksi şoförünün daha önceden de sabıkası olduğunu öğrendik. Bu, bizim uzun süredir dile getirdiğimiz denetim eksikliklerini, sektörümüzde standartların bir türlü oluşturulamamış olmasını da tekrar gün yüzüne çıkardı. Biz 52 bin çalışandan oluşan bir sektörüz, ancak içimizde maalesef denetim eksiklikleri dolayısıyla bu tür sabıkalı insanlar da kaçak çalışabiliyor. Bunun önüne geçilmesi için hem İçişleri Bakanlığını hem de Emniyet Genel Müdürlüğünü iş birliğine davet ediyoruz. Yaşanan elim olaydan dolayı üzüntümüzü tekrar belirtmek isteriz."

Haberin Devamı

DHA/AA