Merkez Orhangazi gelecekte lojistiğin merkezi olacak

Orhangazi gelecekte lojistiğin merkezi olacak

Paylaş
Orhangazi gelecekte lojistiğin merkezi olacak

Orhangazi gelecekte lojistiğin merkezi olacak

Hasan BOZBEY/ORHANGAZİ,(Bursa),DHA-BURSA'da, Orhangazi Taşıyıcılar Kooperatifi ve Kooperatif bünyesinde kurulan Orhangazi Lojistik, özellikle şirket vasıtası ile Orhangazi'deki hedefini gelecek adına daha yüksek tutmaya başladı. Orhangazi'nin gelecekte lojistiğin merkezi olacağını ifade eden Kooperatif Başkanı Beytullah Güneş, Orhangazi Lojistik A.Ş.'nin faaliyet alanlarını genişleteceğini belirtirken, şirket olarak depoculuk faaliyetine de gireceklerini ifade etti.

Orhangazi Taşıyıcılar Kooperatifi ve Kooperatife bağlı Orhangazi Lojistik gelecek dönemlere dair hedefini büyüttü. Orhangazi Taşıyıcılar Kooperatifi ve Orhangazi Lojistik A.Ş. Başkanı Beytullah Güneş, 2018 yılının üçüncü çeyreği ile son çeyreğini sektör olarak sıkıntılı geçirdiklerini belirterek, buna rağmen 2018 yılı olarak 2017 yılını biraz daha iyi kapattık dedi.

KONTROLLÜ BÜYÜME GEREKİYOR

Orhangazi'nin gelecekte lojistiğin merkezi olacağını ifade eden Beytullah Güneş, bu kaçınılmaz bir gerçek. Otoyolun hizmete girmesi, Gemlik limanı, Bursa'nın sanayi gücü, İstanbul'un artık daha yakın olması Orhangazi'yi gelecekte lojistikte çok güçlü bir seviyeye taşıyacaktır dedi. Güneş, ancak bu büyüme ve gelişme kontrollü yapılması gerekiyor. Yerel yönetim ve şehri idare edenlerin lojistikte gelecekte güçlü bir bölge olmak için oluşacak zemini hazırlarken, kontrollü bir gelişime izin vermesi gerekiyor dedi.

GELECEKTE DEPOCULUK FAALİYETLERİMİZİ BAŞLATACAĞIZ

Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Beytullah Güneş, kooperatifin 272 payla ve 350 araçla hizmet vermeye devam ettiğini belirterek, kooperatif olarak ağırlıklı olarak İstanbul, Ankara, Bursa, Konya, İzmir ve Mersin olmak üzere 7 coğrafyaya nakliye işi yürütüyoruz. Kooperatif bünyemizde kurduğumuz şirket vasıtası ile üyelerimize farklı alanlarda katkı sunuyoruz. Bu noktada gelecekte şirketimiz vasıtası ile depoculuk faaliyetleri de yürüteceğiz. Bununla ilgili alt yapı çalışmalarımızın planlamasını yapıyoruz. Hedefimiz güçlü olan kooperatif ve şirketimizi daha güçlü hale getirmek diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı