Orhangazi Orhangazi’de hasat öncesi dış mahallelerdeki yollar düzenleniyor

Orhangazi’de hasat öncesi dış mahallelerdeki yollar düzenleniyor

Paylaş
Orhangazi’de hasat öncesi dış mahallelerdeki yollar düzenleniyor

Orhangazi’de hasat öncesi dış mahallelerdeki yollar düzenleniyor

Hasan BOZBEY/ORHANGAZİ,(Bursa),(DHA)- BURSA’da Orhangazi Belediyesi, zeytin hasat dönemi öncesinde dış mahallelerdeki arazi yollarında yeni düzenleme çalışmaları başlattı.

Orhangazi Belediyesi tarafından başlatılan dış mahallerdeki çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Orhangazi Belediyesi Muhtarlık işleri Müdürlüğü, Fen İşleri Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Park ve Bahçeler Müdürlüğünün yürütmüş olduğu çalışmalar her mahallemizin öncelikli ihtiyaçlarına göre hız kesmeden hizmet vermeye devam ediyor.

HASAT ÖNCESİ ARAZİ YOLLARINA DÜZENLEME

Orhangazi Belediyesi öncelikli olarak bölgede yavaş yavaş başlayan zeytin hasat mevsimi öncesinde arazi yollarına yeni düzenlemeler yapıyor. Orhangazi Belediyesi mahalle girişlerindeki yolların iki yanında bulunan su kanallarında temizlik ve ot temizleme işlemleri yürütüyor. Ekipler aynı zamanda dolan ızgaraların da temizliğini yürüttü. Temizlik işleri müdürlüğü ekipleri tarafından ise dış mahallelerdeki çöp konteynırlarının dezenfekte işlemleri yapılıyor.

“ÇALIŞMALARIMIZ ARALIKSIZ SÜRECEK”

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, geçen hafta mahalle muhtarları ile yaptıkları toplantıda muhtarlardan gelen talepler doğrultusunda çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek, “Öncelikli olarak mahallerimizde yapılması gereken işlere yönelmiş durumdayız. Muhtarlarımız ile her ay düzenli olarak toplantılar yapıyoruz. Toplantıda müdürlerimizde ile beraber muhtarlarımızı dinleyip, isteklerini ve taleplerini yerine getirmek için çalışmalarımıza yürütüyoruz” dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı