Orhangazi Orhangazi'de nikah kıyma hizmeti ücretli hale getirildi

Orhangazi'de nikah kıyma hizmeti ücretli hale getirildi

Paylaş
Orhangazi'de nikah kıyma hizmeti ücretli hale getirildi

Orhangazi'de nikah kıyma hizmeti ücretli hale getirildi

Hasan BOZBEY/ORHANGAZİ(Bursa),(DHA)-BURSA Orhangazi Belediyesi’nin 2020 yılının ilk meclis toplantısı Bekir Aydın Başkanlığında yapıldı. Mecliste alınan kararla birlikte ücretsiz olan nikah işlemleri bundan sonra ücretli hale getirildi.

Orhangazi Belediyesi’nin Ocak ayı belediye meclis toplantısı Bekir Aydın Başkanlığında yapıldı. 2020 yılının ilk meclis toplantısında Ocak ayı ilk oturumunda 13 madde görüşülerek karara bağlandı. Toplantıda denetim Komisyon üyeleri ile Meclis Denetim Komisyonu üyelerinin seçimi yapıldı. Gizli oylama ile yapılan seçim sonrasında denetim kurulu üyeliklerine Ak Partili üyeler Ergül Aydın, Selami Ekeman ve Kani Mestanlar ile İYİ Partili meclis üyesi Mehmet Burhan seçildi.

NİKAH ARTIK ÜCRETLİ

Orhangazi Belediyesi’nin Ocak ayı Meclis toplantısında 2020 yılı nikah ücretleri de belirlendi. Daha önce ücretsiz olan nikah kıyma hizmeti ücretli hale getirildi. Buna göre nikah dosyası 40 lira, mesai saatleri dışında, hafta sonları ve bayram gibi günlerde Aile Cüzdanı ücretleri 150 lira ile 600 lira arasında değişen fiyatlarda olacak.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı