Orhangazi Orhangazi'de TOKİ 4. etap ihalesi yapıldı

Orhangazi'de TOKİ 4. etap ihalesi yapıldı

Paylaş
Orhangazi'de TOKİ 4. etap ihalesi yapıldı

Orhangazi'de TOKİ 4. etap ihalesi yapıldı

Hasan BOZBEY/ORHANGAZİ,(Bursa),(DHA)-BURSA Orhangazi’de Hamzalı Yolu yeni mezarlık yakınlarında inşa edilecek olan TOKİ 4.Etap İnşaat İhalesi yapıldı. TOKİ’nin İstanbul Müdürlüğü’nde yapılan ihaleye 24 firma katıldı. İnşaatın yapım süresi ise sözleşmenin imzalanmasından sonra 550 gün olacak. Öte yandan sözleşme sonrasında ise konut müracaatları ile şartlar da belirlenmiş olacak.

Orhangazi’de yapılacak olan yeni TOKİ projesinin inşaat ihalesi yapıldı. Toplu Konut İdaresi tarafından hayata geçirilecek olan 292 konutluk projenin inşaat yapım açık ihalesi Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi’nin İstanbul Küçükçekmece Halkalı Atakent mahallesi 221. sokak 5 numaralı adreste bulunan İstanbul Hizmet Binası’nda yapıldı.

24 FİRMA KATILDI

TOKİ 4.etap inşaat ihalesine 24 firmanın katıldığı açıklandı. İhalenin ardından yaklaşık 1 ay sürecek olan itiraz sürecinin ardından ihalede en uygun teklifi veren firma ile sözleşme imzalanacak. Sözleşme tarihinden itibaren ise inşaatın yapım süresi 550 gün olacak.

MÜRACAATLAR DAHA SONRA AÇIKLANACAK

TOKİ tarafından yapılacak olan 292 adet konut ile ilgili başvuruların ise sözleşmeden sonra belirleneceği açıklandı. Geçen yıl aynı proje için yapılan ön talep başvurularında ise 700’ün üzerinde başvuru gerçekleşmiş, ancak o dönemde TOKİ projeyi ileri bir tarihe ertelediğini açıklamıştı.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı