Türkiye (Son Dakika) Orman Genel Müdürlüğü 700 daimi işçi alacak

Orman Genel Müdürlüğü 700 daimi işçi alacak

Paylaş
Orman Genel Müdürlüğü 700 daimi işçi alacak

Resmi Gazete'de yayımlanan ilana göre Orman Genel Müdürlüğü 700 daimi işçi alacağını duyuruldu. Yapılan duyurunun ardından 700 işçi alımının başvuru şartları ve hangi meslek gruplarından alım yapılacağı vatandaşlar tarafından araştırma konusu olmaya başladı. Yapılan duyuruda alımların yapılacağı meslek grupları açıklanırken başvuru şartları henüz açıklanmadı. İŞKUR üzerinden yapılacak olan alımlar 4-10 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Orman Genel Müdürlüğü 700 işçi alımı yapılacağını duyurdu. Binlerce vatandaş yapılan duyurunun ardından Orman Genel Müdürlüğü tarafından yapılacak olan 700 işçi alımının başvuru şartlarını ve hangi meslek grupları üzerinden alım yapılacağını araştırmaya başladı. Yapılan açıklamada başvuruların 4-10 Ağustos tarihleri arasında alınacağı ve başvuru şartlarının da başvuruların alınmaya başlanacağı gün açıklanacağı duyuruldu. Yapılan açıklamada "Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümleri uyarınca Genel Müdürlüğümüz taşra teşkilatında istihdam edilmek üzere İş Makinesi Operatörü 200 adet, Greyder Operatörü 200 adet, Ekskavatör Operatörü 200 adet, Dozer Operatörü 60 adet ve Traktör Operatörü 40 adet olmak üzere toplamda 700 adet Belirsiz Süreli (daimi) işçi alımı yapılacaktır" denildi.

Haberin Devamı

Adaylarda aranacak genel ve özel şartlar ile diğer bilgiler İŞKUR açık iş ilanlarında belirtilecek. Bu ilanlar 04-10/08/2020 tarihleri arasında İŞKUR üzerinden yayımlanacak. İlanda belirtilen şartları taşıyan adaylar ilan süresince başvurularını İŞKUR üzerinden yapacak.

İlan detayları için tıklayın