Spor Orman: Şahsi fikridir

Orman: Şahsi fikridir

Paylaş
Orman: Şahsi fikridir

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Teknik Direktör Samet Aybaba'nın maçların İstanbul dışında oynanmasıyla ilgili yaptığı açıklamasına, "O, Samet Aybaba'nın şahsi fikridir" dedi

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, kulübün kuruluşunun 110’uncu kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında geldiği Yalova’da gazetecilerin sorularını yanıtladı. Yalı Caddesi’nde bulunan 77 Yalova Beşiktaş Taraftarlar Derneği’nde, dernek başkanı Serkan Deringöl ve üyeler tarafından karşılanan Fikret Orman, teknik patron Samet Aybaba’nın açıklamalarını değerlendirdi. Aybaba’nın, Beşiktaş’ın maçlarını İstanbul dışında oynayabilmesiyle ilgili açıklamasına Başkan Orman, "O Samet Aybaba’nın şahsi fikridir. Beşiktaş’ın nerede oynayacağı tabi ki teknik direktörün de yorum yapabileceği bir şey ama şu anda oluşmuş bir şey yok" diye konuştu.

SON GÜN CUMA


Beşiktaş’ın, Avrupa kupalarına katılabilmesi için 15 milyon Euro’luk borcunun ödenmesi konusundaki soruya Orman, "Bekleyin görün. 31 Mart’a bir şey kalmadı. Cuma günü son gün çünkü" yanıtını verdi. Beşiktaş’ın, maçlarını Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu’nda oynamasıyla ilgili olarak herhangi bir görüşme yapılıp yapılmadığı sorusuna ise Orman, "Olmadı" yanıtını verdi.

BENİM ÖNÜME BİRŞEY GELMEDİ

Portekizli Hugo Viana’nın Beşiktaş’ın transfer gündeminde olup olmadığı konusunda açıklama yapan Orman, "Şu anda izleme komitesi çalışmalar yapıyor ama benim önüme gelmiş bir şey yok" diye konuştu. Süper Lig’de şampiyonluk yarışını da değerlendiren Orman, "110’uncu yılda şampiyon olmak kim istemez. Tabi ki şampiyon olmak istiyoruz. Ama bizden daha fazla önümüzdeki rakiplerle alakalı" dedi.

Onur ERDİK/YALOVA,(DHA)

Haberin Devamı