Gazipaşa Ormanda uyuşturucu yetiştiren şüpheli tutuklandı

Ormanda uyuşturucu yetiştiren şüpheli tutuklandı

Paylaş
Ormanda uyuşturucu yetiştiren şüpheli tutuklandı

Ormanda uyuşturucu yetiştiren şüpheli tutuklandı

Yücel BULUT/GAZİPAŞA, (DHA)- ANTALYA'nın Gazipaşa ilçesinde ormanlık alanda uyuşturucu madde yetiştirdiği belirlenen şüpheli jandarmanın operasyonuyla yakalandıktan sonra tutuklandı.

Gazipaşa İlçe Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler merkeze yaklaşık 35 kilometre uzaklıktaki Çığlık Dere mevkiinde ormanlık alanda kenevir yetiştirildiği ihbarı üzerine harekete geçti. Merkez Jandarma Karakol Komutanlığı ve KOM Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen operasyon dün sabaha karşı gerçekleştirildi. Ormanlık alanda ekimi yapılan kenevirin şüphelisinin belirlenmesi için ilk olarak bölgeye fotokapan yerleştirildi. Ormanlık alanda yapılan aramada 10 kilogram kurumaya bırakılmış kubar esrar ile çok sayıda kenevir bitkisi ele geçirildi. Fotokapan incelendiğinde kenevir ekili alana gelen K.Y. isimli şüpheli tespit edildi.

Cumhuriyet savcılığından alınan arama izniyle uyuşturucu imal ve ticareti şüphelisi K.Y.'nin evinde arama yapıldı. Evde kurusıkı tabancı ve ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi. Malzemelere el konulurken, şüpheli K.Y. gözaltına alındı. Jandarma tarafından karakola götürülen K.Y. işlemlerinin ardından bu sabah adliyeye sevk edildi. Cumhuriyet savcılığında alınan ifadesinin ardından mahkemeye çıkartılan K.Y. tutuklanarak, Alanya L Tipi Cezaevi'ne gönderildi.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı