İnegöl Ormandan petrol istasyonuna inen bukalemun ilgi odağı oldu

Ormandan petrol istasyonuna inen bukalemun ilgi odağı oldu

Paylaş
Ormandan petrol istasyonuna inen bukalemun ilgi odağı oldu

Ormandan petrol istasyonuna inen bukalemun ilgi odağı oldu

Yavuz YILMAZ/İNEGÖL,(Bursa),(DHA) - BURSA'nın İnegöl ilçesinde Şehitler Mahallesi mevkisindeki ormanlık alandan yol kenarındaki benzin istasyonuna gelen bukalemun ilgi odağı oldu. Karşılarında bukalemunu gören vatandaşlar şaşkınlıklarını gizleyemedi.

Saklanma ve değiştirme yetenekleriyle bilinen kuyruklu sürüngenler sınıfına giren bukalemunlardan biri, Şehitler Mahallesi mevkisindeki ormanlık alandan yola indi. Burada yürüyen bukalemun daha sonra yol kenarındaki petrol istasyonuna geldi. Karşılarındaki bukalemunu görev petrol istasyonundaki görevliler ile vatandaşlar şaşkınlıklarını gizleyemedi. İlgi odağı olan bukalemun besledikten sonra doğaya salındı. Bukalemun bir süre sonra gözden kayboldu.

Çok şaşırdığını aktaran petrol istasyonundaki görevli Fatih Aydın, “Hayatımda ilk kez canlı bukalemun görüyorum. Onu da kentin ortasında görmek benim gerçekten çok şaşırtıcı oldu. Bukalemun önümüze bir anda çıktı ama kaçmadı. Bir süre bizimle duran bukalemunu beslek ve daha sonra doğaya saldık” dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı