Magazin Osman Yağmurdereli’nin eşi Esin Yağmurdereli, bakıcı mağduru oldu

Osman Yağmurdereli’nin eşi Esin Yağmurdereli, bakıcı mağduru oldu

Paylaş
Osman Yağmurdereli’nin eşi Esin Yağmurdereli, bakıcı mağduru oldu

Mehrum yapımcı, müzisyen Osman Yağmurdereli’nin eşi Esin Yağmurdereli, Azeri bakıcı mağduru oldu. Esin Yağmurdereli’yi çayına ilaç katıp uyutan bakıcı, 2008 yılında vefat eden yapımcıya ait eşyaları da çaldı

11 yıl önce hayatını kaybeden Osman Yağmurdereli’nin eşi Esin Yağmurdereli, Azeri bakıcısının mağduru oldu. Kısa süre önce bir bakıcı hizmetleri şirketinden kendisine yardımcı olması için bir kişiyi çağıran Esin Yağmurdereli, eve gelen kişi tarafından çayına ilaç katılıp uyutuldu.

Haberin Devamı

Azeri bakıcı, Esin Yağmurdereli ilacın etkisinde olduğu sırada evdeki ziynet eşyalarını, gümüş takımları ve Osman Yağmurdereli’nin özel eşyalarını alarak kayıplara karıştı. Olayın peşine düşen Esin Yağmurdereli, o kişinin Azerbaycan’a döndüğünü öğrendi.

'ALLAH’A HAVALE EDİYORUM'

Azeri yetkilileri devreye sokarak şahıs hakkında yasal işlem yapılmasını talep eden Esin Yağmurdereli, olayın ardından açıklama yaptı:

"Yalnız yaşadığım ve köpeğim olduğu için bakıcı şirketinden bir talebim oldu, onlar da birini gönderdi. Zaten 3 gün evde kaldı. Sonrasında bu olay yaşandı. Buradaki en büyük eksiklik bakıcı şirketlerinde. Ne araştırıyorlar ne de referans veriyorlar. Ben o kişiyi Allah’a havale ediyorum. Mutlaka bu dünyada cezasını çeker, görürüz. Ülkesi Azerbaycan’a gitmiş.

Haberin Devamı

Ben Azerbaycan’daki üst düzey isimlerle görüşüyorum. Orada gerekli cezayı alması için çalışacağım. Anne babalar da çocuk bakıcılarına dikkat etsinler. İyi araştırsınlar" (Hürriyet)