Türkiye (Son Dakika) Osmangazi Köprüsü’nde trafik kazası: 1 ölü, 4 yaralı

Osmangazi Köprüsü’nde trafik kazası: 1 ölü, 4 yaralı

Paylaş
Osmangazi Köprüsü’nde trafik kazası: 1 ölü, 4 yaralı

Osmangazi Köprüsü’nde yanlış yola girince geri manevra yapmaya çalışan otomobile başka bir otomobil çarptı. Yardım için duran otomobillere de başka araçların çarptığı kazada 1 kişi öldü, 5 kişi yaralandı

Dilovası’ndan Yalova istikametine giden Ozan Ceylan(30) otomobiliyle yanlış yola girdi. Köprü üzerinde dinlenme tesislerine giden yolu kaçıran sürücü Ceylan, geri geri gelerek yola girmek istedi.

Bu sırada hızla gelen ve savcı olduğu iddia edilen B.A. idaresindeki otomobil, geri gelmeye çalışan otomobile çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan otomobil yol kenarındaki bariyerlere çarparak refüje çıktı.

YARDIM ETMEK İÇİN DURDULAR, ARAÇ ÇARPTI


Kaza yapan araçları görerek yardıma koşan iki araca ise hızla gelen başka bir panelvan araç çarptı.



Meydana gelen kaza sonrası olay yerine çok sayıda ambulans, itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri, kaza yapan ilk iki araçtaki yaralıları çıkararak 112 ekiplerine teslim etti. geri gelmeye çalışan otomobilde sıkışan Refik Ceylan’ın(55) ise kaza yerinde hayatını kaybettiği belirlendi.

İKİ ÇOCUK YARALANDI


Kazada yardım için duran otomobile başka bir otomobilin çarpması sonucu ise araçta bulunan A.Ç. ve İ.Ç. (7) adlı iki çocuğun da yaralandığı öğrenildi. Yaralılar ambulanslarla Darıca Farabi Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.


TRAFİK ESKİ HALİNE DÖNDÜ


Kaza nedeniyle tek şeride düşürülen Osmangazi Köprüsü Dilovası kesiminde polis ekipleri, hızla gelen araçların başka kazaya neden olmaması için sürekli uyarılarda bulundu. Köprüde aksayan trafik akışı araçların kaldırılmasıyla yeniden normale dönerken kaza hakkında inceleme başlatıldı.

Haberin Devamı