Merkez Osmangazi’de cadde ve sokaklar asfaltlanıyor

Osmangazi’de cadde ve sokaklar asfaltlanıyor

Paylaş
Osmangazi’de cadde ve sokaklar asfaltlanıyor

Osmangazi’de cadde ve sokaklar asfaltlanıyor

Muammer İRTEM/BURSA,(DHA)- BURSA’nın Osmangazi ilçesinde 1. Murad ve Doburca caddelerinde sıcak asfalt çalışması yapıldı. Osmangazi Belediyesi ekipleri, trafiğin olumsuz etkilenmemesi için çalışmayı gece saatlerinde yaptı.

Osmangazi Belediyesi, kent içi trafikte önemli bir işleve sahip olan 1. Murad ile Doburca caddelerinde gece saatlerinde sıcak asfalt çalışması gerçekleştirdi. Trafik akışını aksatmamak adına gece saatlerinde başlatılan çalışmalar kapsamında her iki cadde ilk olarak freze makinesi ile kazındı. Yolun yükselmemesi adına gerçekleştirilen kazıma işleminin ardından iki caddeye toplam 310 ton asfalt serimi yapıldı. Akşam saat 22.00’de başlayıp, sabaha karşı biten asfaltlama çalışması ile her iki caddeyi yenileyerek bölge halkının hizmetine sunan Osmangazi Belediyesi, bu çalışmayla vatandaşların takdirini topladı.

HİZMETTE MESAİ SAATİ GÖZETİLMİYOR

Mesai kavramını gözetmediklerini dile getiren Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, “İlçedeki eskiyen ve bozulan yollardaki asfaltlama çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyoruz. Ekiplerimiz, her iki caddeyi kullanacak vatandaşlarımızı mağdur etmemek adına gece geç saatlere kadar çalıştı. Her iki caddeyi yenileyerek vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Sorumluluk alanımızda dört dörtlük hizmet vermek için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Osmangazililer sabah kalktıklarında yollarının asfaltlandığını görüyorlar ve mutlu oluyorlar. Vatandaşlarımızın mutluluğu bizim mutluluğumuz. Osmangazi’ye en iyi hizmeti vermeye çalışıyoruz. Sokak ve caddelerimizin daha güzel olması için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.
FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı