Merkez Osmangazi’de yeni dönemin ilk meclisi toplandı

Osmangazi’de yeni dönemin ilk meclisi toplandı

Paylaş
Osmangazi’de yeni dönemin ilk meclisi toplandı

Osmangazi’de yeni dönemin ilk meclisi toplandı

Halil ÖZÇOBAN/BURSA,(DHA)-OSMANGAZİ Belediyesi’nin 2019-2024 dönemi ilk meclis toplantısı gerçekleştirildi. Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’ın başkanlığında toplanan ilk mecliste, belediye meclis başkan vekilleri, divan katipleri, encümen ve ihtisas komisyonu üyelikleri belirlendi.

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’ın başkanlığında gerçekleştirilen yeni dönemin ilk meclis toplantısı, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Meclisin açılış konuşmasını yapan Başkan Dündar, “Güzel bir seçim dönemini geride bıraktık. Karşılıklı saygı ve hoşgörü çerçevesinde seçim çalışmalarımızı sürdürdük. Sahadaki hem birbirimiz ve vatandaşlarımız ile olan diyaloglarımız örnek oluşturdu. Vatandaşlarımız sandığa giderek tercihlerini yaptı. Bu tercih neticesinde Osmangazi Belediye Meclisi’nde görev yapacak üyeler belirlendi. Osmangazi’ye, Bursa’ya ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

‘İLÇEMİZİ VE KENTİMİZİ HAK ETTİĞİ YERE TAŞIYACAĞIZ’

Osmangazi gibi tarihi bir ilçede görev yapacak olduklarına dikkat çeken Başkan Dündar, “Yapacağımız hizmetler, Osmangazi ile sınırlı kalmayıp, Bursa’ya hitap eden hizmetler olacak. Osmangazi, Bursa’nın merkezi. Yapmış olduğumuz hizmetler kentin geneline yansıyor. Türkiye’nin 5’inci büyük ilçesiyiz. 136 mahallemiz var. 862 bin nüfusa sahibiz. 71 bin hektar üzerine kurulu Osmangazi’de 18 bulvar ile 8 bin 638 cadde ve sokak yer alıyor. İşte bizler tüm bu cadde ve sokaklara hizmet götüreceğiz. Bundan önceki dönemlerde olduğu gibi bu dönemde de birlik ve beraberlik içerisinde çalışarak ilçemizi ve kentimizi hak ettiği yere taşıyacağız” dedi.
FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı