Merkez Osmaniye’de 137 bin 162 öğrenci karne heyecanı yaşadı

Osmaniye’de 137 bin 162 öğrenci karne heyecanı yaşadı

Paylaş
Osmaniye’de 137 bin 162 öğrenci karne heyecanı yaşadı

Osmaniye’de 137 bin 162 öğrenci karne heyecanı yaşadı

İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA) – OSMANİYE’de eğitim-öğretim yılının ilk döneminin sona ermesiyle 137 bin 162 öğrenci karne heyecanı yaşadı.
Münire Hanım İlkokulu'nda düzenlenen törende Vali Erdinç Yılmaz, öğrencilere karnelerini dağıttı. İl Milli Eğitim Müdürü Aydın Albak ve Okul Müdürü Hacı Mehmet Peraşan tarafından karşılanan Vali Yılmaz’a öğrenciler çiçek takdim etti. Okul bahçesindeki öğrenciler ve velilerle bir süre sohbet eden Vali Yılmaz, daha sonra öğrencileri sınıflarında ziyaret ederek karnelerini dağıttı. Sınıf ziyaretleri sırasında öğrencilerle sohbet eden Vali Erdinç Yılmaz, “Sevgili çocuklar bugün sizlerle bir arada olmaktan çok mutluyum. Ara tatilinizde dinlenin ama kitap okumayı da ihmal etmeyin. Hepinize başarılar diliyorum” dedi.
Vali Yılmaz, 493 okulda 9 bin 573 öğretmenle 137 bin 162 öğrenciye eğitim öğretim hizmeti verildiğini kaydederken, "İnşallah ikinci dönemde de aynı istek ve heyecanla devam edeceğiz. Osmaniye’de eğitimi daha ileri taşımak için gayret gösteren tüm personelimizi kutluyorum. Başarıda; ailenin desteği, öğrencimizin gayreti, öğretmenin gayreti ile yönetimin gayreti ve yönlendirmesi önemlidir. Dolayısıyla başarı için hepimizin gayret göstermesi ve bu işe sahip çıkması gerekiyor" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı