Merkez Osmaniye'de kamu personeline proje yazma eğitimi verildi

Osmaniye'de kamu personeline proje yazma eğitimi verildi

Paylaş
Osmaniye'de kamu personeline proje yazma eğitimi verildi

Osmaniye'de kamu personeline proje yazma eğitimi verildi

İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA) - AVRUPA Birliği (AB) Şehir Eşleştirme Programı kapsamında, Osmaniye'deki 250 kamu personeline, "AB kurumları, yenilikçi fonlama ve proje döngüsü eğitimleri verildi. Osmaniye Valiliği koordinatörlüğünde Osmaniye Belediyesi ve Bulgaristan'ın Sofya Belediyesi'nin paydaş olarak katıldığı, Osmaniye İŞGEM tarafından sürdürülen "Yerel ve Bölgesel İdareler İçin Bilgi Paylaşımı Projesi" eğitimleri, Osmaniye ve ilçelerinde yoğun bir katımla gerçekleştirildi.
Proje kapsamında, ülke geneline göre çok az sayıda AB projesi alan Osmaniye'de, proje yazma ve uygulama kapasitesinin geliştirilmesi amacıyla, merkez ve ilçelerinde düzenlenen "AB Kurumları ve Yenilikçi Fonlama ile Proje Döngüsü Yönetimi" eğitimlerine 250 kamu personeli katıldı.
Eğitimler, Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Susran Erkan Eroğlu, Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi öğretim üyeleri Prof.Dr. Hamil Nazik ve Doç.Dr. Bülent Yanıktepe ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü AR-GE Sorumlusu Medine Güney tarafından verildi.
Başarılı bir şekilde sürdürülen projenin Osmaniye merkezde düzenlenen eğitim programına Osmaniye Vali Yardımcısı Adem Yılmaz ve Osmaniye Belediye Başkan Yardımcısı Fatma Teke de katıldı. Türkiye ve AB arasında Şehir Eşleştirme Programı kapsamında yürütülen proje 12 Kasım 2019 günü Osmaniye'de düzenlenecek kapanış konferansı ile tamamlanacağı belirtildi.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı