Merkez Osmaniye'de motor yağı hırsızlığına 3 gözaltı

Osmaniye'de motor yağı hırsızlığına 3 gözaltı

Paylaş
Osmaniye'de motor yağı hırsızlığına 3 gözaltı

Osmaniye'de motor yağı hırsızlığına 3 gözaltı

İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA)- OSMANİYE'de bir iş yerinden motor yağı hırsızlığı yaptıkları öne sürülen 4 kişiden 3'ü gözaltına alındı.
Olay, önceki gün, Adnan Menderes Mahallesi Küçük Sanayi Sitesi'ndeki bir iş yerinde meydana geldi. Oto yedek parça dükkanında sayım yapan iş yeri sahibi, çok sayıda motor yağı ve benzeri malzemelerin eksik olduğunu, kasadan ise 250 TL paranın çalındığını fark etti. Yaklaşık 20 bin lira zararının olduğunu belirleyen iş yeri sahibinin ihbarı üzerine İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, çalışma başlattı. Yapılan çalışmayla şüpheliler İ.G. (37), Ö.C.S (15) ve Ş.K. (15) gözaltına alındı. Ayrıca firari şüpheli Y.E.Ö.'nün ise yakalanması için çalışmaların sürdüğü belirtildi.
Sorgularında çaldıkları malzemelerin yerlerini gösteren şüpheliler, değişik kentlerde de buna benzer hırsızlık olaylarına karıştıklarını itiraf etti. Şüphelilerin ifadesi doğrultusunda İ.G.'ye ait adreslerde yapılan aramada da çok sayıda motor yağı ele geçirildi.
Emniyetteki sorgularının ardından şüphelilerden İ.G. adliyeye sevk edilirken, yaşı küçük olan Ö.C.S. ve Ş.K. ise savcının talimatı ile serbest bırakıldı.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı