Merkez Osmaniye'de Öğretmenler Günü kutlandı

Osmaniye'de Öğretmenler Günü kutlandı

Paylaş
Osmaniye'de Öğretmenler Günü kutlandı

Osmaniye'de Öğretmenler Günü kutlandı

İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA) - OSMANİYE'de 24 Kasım Öğretmenler Günü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü Kültür Sanat ve Kongre Merkezi Salonu’nda düzenlenen programla kutlandı.
Öğretmenler Günü kutlama etkinliği Kültür Sanat ve Kongre Merkezi'nde Vali Erdinç Yılmaz ve protokol mensuplarının katılımıyla gerçekleştirildi. Katılımcılar, Öğretmenler Günü dolayısıyla hazırlanan resimlerden oluşan sergiyi gezdi. Salondaki törenin devamında, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer'in kutlama mesajları okundu. TOBB Osmaniye Fen Lisesi öğrencilerinden oluşan şiir korosu, 'Ben Öğretmenim' adlı şiiri seslendirdi. Programın devamında emekliye ayrılan öğretmenler Hanife Görür, İbrahim Bayar ve Hasan Şahin'e Vali Erdinç Yılmaz tarafından hizmet şeref belgeleri verildi. Törende ayrıca bu yıl görevi başında vefat eden öğretmenler Gaye Kılıç Karamık, Mehmet Ünaldı, Ahmet Dobur, Mehmet Kaya, Fevzi Ekmen, Rasim Ertan, Hasan Gamlı'nın ailelerine de hizmet şeref belgelerini ve ayrıca öğretmenler adına bağışı yapılan fidanların sertifikalarını da Vali Erdinç Yılmaz verdi.
Törenin son bölümünde 24 Kasım Öğretmenler Günü vesilesiyle düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğretmen ve öğrencilere ödülleri takdim edildi. Tören Öğretmenler Korosu tarafından sunulan müzik dinletisiyle sona erdi.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı