Merkez Osmaniyeli atletler 2 kupa 3 madalya kazandı

Osmaniyeli atletler 2 kupa 3 madalya kazandı

Paylaş
Osmaniyeli atletler 2 kupa 3 madalya kazandı

Osmaniyeli atletler 2 kupa 3 madalya kazandı

İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA) - TÜRKİYE Atletizm Federasyonu'nun 2019 yılı faaliyet programında yer alan Bölgesel Kros Ligi 2'nci Etap Yarışları'na katılan Osmaniyeli atletler, 2 kupa 3 madalya kazanarak kente döndü.
Hatay'da Kırıkhan Kent Ormanı Koşu Parkuru'nda düzenlenen bölgesel kros müsabakaları, büyük çekişmeye sahne oldu. Küçükler ve yıldızlar kategorilerinde gerçekleştirilen yarışlara Adana, Mersin, Gaziantep, Hatay, Karaman, Osmaniye, Malatya, Adıyaman, Şanlıurfa'dan toplam 163 sporcu katıldı. Sporcular, küçük kızlar 1500 metre, küçük erkekler 2000 metre, yıldız kızlar 2000 metre ve yıldız erkekler 3000 metre kategorisinde dereceye girebilmek için ter döktü.
Osmaniye adına yarışmalara katılan Kadirli karması atletizm takımı, yıldız kızlar kategorisinde takım halinde şampiyon, küçük erkeklerde ise takım halinde 3'üncü oldu. Ferdi yarışlarda ise yıldız kızlarda Aslıhan Seki birinci, küçük erkeklerde Ramazan Kundakçı ikinci ve küçük kızlarda ise İrem Kuru 3'üncü oldu. Müsabakalar sonucunda dereceye giren sporcular, 30 Kasım'da Sakarya'da yapılacak olan atletizm finallerine gitmeye hak kazandı.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı