Merkez OŞYAD üyesi 41 yazar, eser sahibi oldu

OŞYAD üyesi 41 yazar, eser sahibi oldu

Paylaş
OŞYAD üyesi 41 yazar, eser sahibi oldu

OŞYAD üyesi 41 yazar, eser sahibi oldu


İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA) - OSMANİYE Ozanlar, Şairler ve Yazarlar Derneği (OŞYAD), kuruluşunun 15'inci yılına girerken, 41 üyenin eserleri kitapseverlerle buluşturuldu.
OŞYAD Başkanı Mustafa Bardak, çok sayıda üyenin kitaplarının yayınlanmasının yanı sıra bir çoklarının da kitaplarının yayınlanmasına katkıda bulunulduğunu söyledi. Mustafa Bardak, geriye doğru baktıklarında 'OŞYAD Yayınları' adı ile üyelerinin kitaplarını yayınlananların sayılarının azımsanamayacağını belirtti.
Bardak, derneğin yayınları arasındaki kitapların dışında, il dışındaki değişik yayınevleri aracılığı ile kitaplarını çıkaran üyelerinin de bulunduğunu vurgulayarak, "Geriye doğru baktığımızda, eserler bırakma adına OŞYAD olarak önemli kültür ve edebiyat alanında eserlere imza attığımızı düşünüyorum" dedi. OŞYAD'ın kültür ve sanat dergisi 'Şelale'nin ise 42'inci sayısının yayınladığını belirten Başkan Mustafa Bardak, dernek üyelerinin değişik illerdeki yayınevlerinde çıkardıkları kitaplar ile ilgili olarak ise şöyle dedi:
"Derneğimizin üyesi iken, kendilerine göre farklı yayınevleri ile görüşmeleri neticesinde kitaplarını yayınlayan arkadaşlarımız da bulunmaktadır. OŞYAD üyesi olarak, kendi olanakları veya değişik yayınevleri aracılığı ile kitaplarını yayınlayan, 15 yıllık süreçteki dernek üyelerimizden; Halil Çelikkıran, İbrahim Çenet, Ali Temuroğlu, Ömer Bahçeci, Selahattin Ölmez, Bahadır Erdem Bülbül, Seyfi Metin, Ali Tabakoğlu, Ramazan Eren, Ali Köşker, Melek Coşkun, Halis Açacak, Zahide Eskici, Hülya Çapar ve Elife Ergan gibi arkadaşlarımızı da kutluyor, başarılar diliyoruz. Geriye doğru baktığımızda OŞYAD olarak önemli işler başarmaya çalıştığımızı düşünüyorum. Dernek yayınları arasında; 26 kitap yayınlamışız. Dergimiz 42. sayıyı vermiş ve üyelerimizi özendirmemiz neticesinde ise 15 arkadaşımız ise farklı yayınevlerinde kitaplarını yayınlamışlar. Bu da demek oluyor ki, 15 yılda 41 arkadaşımızın eserleri kitapseverlerle buluşmuş oluyor. Toplamda 51 üyesi bulunan OŞYAD'ın yeni bir yıla girerken, aynı uğraşlar ile üyelerimize gereken desteğin verilmesine özen göstereceğiz."

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı