Türkiye (Son Dakika) Otomobil denize uçtu: 1 ölü, 3 yaralı

Otomobil denize uçtu: 1 ölü, 3 yaralı

Paylaş
Otomobil denize uçtu: 1 ölü, 3 yaralı

Fethiye'de, 40 metre uzunluğundaki sahil bandını aşarak denize düşen otomobilin sürücüsü Yılmaz Akgün boğularak öldü. Otomobildeki 3 diğer kişi ise sağ kurtuldu

Yılmaz Akgün (32) bu sabah 6.30 sıralarında otomobiliyle seyir halindeyken iddiaya göre, yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybetti.

Otomobil, kaldırıma çıktıktan sonra 40 metre genişliğindeki sahil bandını aşarak denize düştü.




Ters dönen otomobille birlikte sürücünün yanı sıra araçta bulunan 17 yaşındaki Tuğçe Özay ile yaşıtları Edanur Yılmaz ve Yunus Emre Ayhan da suya gömüldü.

KENDİ ÇABALARIYLA KURTULDULAR



Hafif yaralanan Edanur Yılmaz ile Emre Ayhan otomobilden kendi imkanlarıyla çıktı.

Yılmaz Akgün ve Tuğçe Özay ise otomobilde mahsur kaldı. İtfaiye tarafından otomobilden çıkarılan 2 kişi hastaneye kaldırıldı.

Yılmaz Akgün müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Yoğun bakıma alınan Tuğçe Özay'ın ise tedavisi sürüyor.




FREN İZİ OLMAMASI KUŞKU YARATTI



Otomobil çekici yardımıyla denizden çıkarılırken otomobilin 40 metre uzunluğundaki sahil bandını aşıp denize düşmesi, ve olay yerinde fren izine rastlanmaması kuşku yarattı. Ölen Yılmaz Akgün’ün Bodrum’da kuaförlük yaptığı ve Fethiye’ye, yanındakilerle birlikte gezmek için geldiği belirtildi. Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.



Ergün TOS / DHA

Haberin Devamı