Türkiye (Son Dakika) Otomobil önce ağaçları biçti, sonra evin bahçesine uçtu

Otomobil önce ağaçları biçti, sonra evin bahçesine uçtu

Paylaş
Otomobil önce ağaçları biçti, sonra evin bahçesine uçtu

İstanbul Bakırköy'de bir otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kaldırımdaki ağaçları ezerek evin bahçesine uçtu. Kazada şans eseri yaralanan olmazken, evin duvarında hasar oluştu

Kaza, akşam saatlerinde Bakırköy Yeşilyurt Mahallesi'ndeki Feneryolu Caddesi ile Gazi Evrenos Caddesi'nin kesiştiği yerde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Gazi Evrenos Caddesi istikametinde seyir halindeki sürücüsü bilinmeyen 34 FP 554 plakalı otomobil kontrolden çıktı. Direksiyon hakimiyetini kaybeden otomobil kaldırımdaki ağacı biçerek, duvar üzerinden apartmanın bahçesine uçtu.

Haberin Devamı

İNCELEME BAŞLATILDI

Sürücü kazayı yara almadan atlatırken, kazayı gören vatandaşların bildirmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri sürücüyü bulunduğu yerden çıkardı. Yara almadan kurtulan kadın sürücü, tedbir amaçlı önce hastaneye daha sonra ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

MUCİZE: ÖLEN YA DA YARALANAN YOK

Öte yandan kazayı gören apartman ve mahalle sakinleri şaşkınlıklarını gizleyemezken, kazada şans eseri ölen ya da yaralanan olmadı.

Kaza anında kaldırımda kimsenin olmamasına sevindiğini belirten mahalle sakini Osman Zor, “Karşı parkta oturuyorduk araç çok hızlıydı, birden bu ağaçları biçerek, bahçeye uçtu” dedi.

Haberin Devamı

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

İHA