Türkiye (Son Dakika) Otomobilde kurşun yağmuruna tutulan anne-oğul öldü!

Otomobilde kurşun yağmuruna tutulan anne-oğul öldü!

Paylaş
Otomobilde kurşun yağmuruna tutulan anne-oğul öldü!

İzmir'in Çiğli ilçesinde kimliği belirsiz bir şahıs, park halindeki arabanın içerisinde olan anne Emine Uysal ile oğlu Harun Erdem'i kurşun yağmuruna tuttu. Kimliği belirsiz şahıs olay yerinden kaçarken anne ve oğul hayatını kaybetti

İzmir’in Çiğli'de bu sabah 09.30 sıralarında evlerinden çıkan Emine Uysal (55) ve oğlu Harun Erdem (30), araçlarına bindi.

Haberin Devamı

Ardından sokağa gri renkli araçla gelen kimliği belirsiz bir şahıs, anne ve oğlunu kurşun yağmuruna tuttu.

Saldırgan geldiği araçla kaçarken ihbar üzerine olay yerine ulaşan sağlık ekipleri, anne ve oğlunun öldüğünü belirledi.

KALÇA KEMİĞİ KIRILMIŞTI

Elektrik işleri ile uğraşan Harun Erdem’in bir süre geçirdiği iş kazasında kalça kemiğini kırdığı ve çalışamadığı belirtildi.

Emine Uysal ve Harun Erdem’in ikamet ettikleri daireye eve bir yıl önce taşındıkları ve Emine Uysal’ın da bir aydır takı kursuna gittiği öğrenildi.

ESKİ DAMAT MI ÖLDÜRDÜ?

İzmir’in Çiğli ilçesinde araçlarında öldürülen anne Emine Uysal ve oğlu Harun Erdem’in bir numaralı cinayet zanlısı olarak eski damat M.A. aranmaya başladı.

KOMŞU OLAY ANINI ANLATTI

Haberin Devamı

Olay anını anlatan Emine Uysal’ın komşusu ve bilgisayar kursundan arkadaşı Necla Ergenç (65), "Komşum Fadime hanım ile kahvaltı yaptık. Kahvaltıdan sonra Fadime hanım evden ayrıldı. Ben nane temizliyordum. Ardı ardına silah sesleri geldi. Ben kuşlar için atıldığını sandım. Sonra kahvaltı yaptığım komşum Fadime hanım bana bağırdı, ’Ambulans çağır Emine hanımı vurdular’ diye. Şok oldum duyunca. Bende hemen ambulans çağırdım. Emine hanım bizim 4 yıllık komşumuzdur. Oğlu ile birlikte kalırdı. Eşinden ayrılmış, eşi de ölmüş daha sonra. Kendi hallerinde insanlardı’’ dedi.

İHA