Yaşam Otomobilini kümese dönüştürdü

Otomobilini kümese dönüştürdü

Paylaş
Otomobilini kümese dönüştürdü

Ayvacık ilçesinde, sahibinin garajda beklettiği 1975 model otomobil, tavuklara kümes oldu

Ayvacık ilçesinde, turizm ve hayvancılıkla uğraşan kişi, bakımında zorlandığı 1975 model otomobilini kümese dönüştürdü. İlçeye bağlı Bektaş köyünün Sivrice Koyu mevkisinde turizm ve hayvancılıkla geçimini sağlayan Bekir Çetin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 12 yıl önce satın aldığı otomobili bir süre kullandığını söyledi.

Haberin Devamı

Otomobilinin masrafının arttığını ve bu yüzden garaja koyduğunu dile getiren Çetin, şöyle konuştu:

"Aracımı satın aldıktan sonra bir süre kullandım. Daha sonra binmedim, evimin yakınındaki garaja koydum. Bir süre hiç çalıştırmadığım otomobil zamanla yıprandı. 10 yıl boyunca hiç kullanmadığım aracın içine tavuklarımız girmeye başladı. Biz de buna göz yumduk. 6 tavuğumuz var, 3’ü sürekli kullandıkları otomobilin içine yumurtluyor ve orada yaşıyor.

Eskiden bindiğim otomobil, şimdi tavuklarıma kümes oldu." Çetin, Sivrice Koyu’na gelen tatilcilerin de kümese dönüştürdüğü otomobili merak ettiğini ve incelediğini anlattı.

Tatilcilerin, otomobiliyle hatıra fotoğrafı bile çektirdiğini kaydeden Çetin, "Tavukların, içine nasıl girdiğini soruyorlar. Ben de latife yapıp, onların aracı çok sevdiğini söylüyorum" dedi. Otomobildeki yumurtaları 3 günde bir topladığı bilgisini veren Çetin, tavuk sayısını artıracağını sözlerine ekledi.

Haberin Devamı

AA