Türkiye (Son Dakika) Otopark cinayeti güvenlik kamerasında

Otopark cinayeti güvenlik kamerasında

Paylaş
Otopark cinayeti güvenlik kamerasında

İstanbul Beyoğlu'nda otopark girişinde 13 lira için öldürüldüğü belirlenen İSPARK görevlisinin vurulma anı güvenlik kamerası tarafından görüntülendi

Beyoğlu Asmalı Mescit'te, Meşrutiyet Caddesi üzerindeki İSPARK Otoparkı’nda önceki gece saat 02.10 sıralarında meydana geldi.

Haberin Devamı

Görgü şahitlerinin ifadelerine göre, otoparktan çıkan aracın sürücüsü görevliyle otopark ücreti yüzünden tartıştı.

13 liralık otopark yüzünden yaşanan tartışma sırasında, arka koltukta oturan bir kişi "Bu kadar otopark parası mı olur" diyerek silahını ateşledi.

Olayda otopark görevlisi Necmettin Yanık boynundan vurularak yaralandı. Otomobil ve içinde bulunan 3 kişi ise kaçtı. Çevreden yetişenler tarafından hastaneye kaldırılan 2 çocuk babası Necmettin Yanık hayatını kaybetti.

TESLİM OLDULAR

Olaya karışan otomobilde bulunan Yaşar Hakan Ö.(29) ile Lüffi K.(25) kısa süre sonra polise teslim olarak, cinayeti araçtaki üçüncü kişi olan Turgay K.'nın (25) işlediğini anlattı.

Şüpheliler Turgay K.'nın cinayeti işledikten kısa süre sonra araçtan inip bir taksiye binerek kaçtığını söyledi.

Haberin Devamı

Teslim olan iki şüpheli 'Kasten adam öldürmeye yardım' suçlamasıyla sevk edidikleri mahkeme tarafından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Cinayet zanlısı Turgay K. hakkında ise yakalama kararı çıkarıldı.

ŞÜPHELİLER SABIKALI ÇIKTI

Öte yandan şüphelilerden Yaşar Hakan Ö.’nün daha önceden hırsızlık, ruhsatsız silah bulundurmak, oto hırsızlığı, otodan hırsızlık suçlarından polise geliş kaydı bulunduğu tespit edildi. Diğer şüpheli Lütfi K.’nın da ruhsatsız silah bulundurmak, uyuşturucu kullanmak, yaralama suçlarından polis tarafından yakalandığı ortaya çıktı. Olayı gerçekleştiren firari şüpheli Turgay K.’nın da yaralama suçundan bir süre önce gözaltına alındığı tespit edildi.

startFlvPlayer_PostaV2("divFlvPlayer43455","43455","201604","43455-444398.jpg","1", "0","Otopark cinayeti güvenlik kamerasında");

Ali AKSOYER/DHA