Spor 'Öyle bir yere gidiyoruz ki'

'Öyle bir yere gidiyoruz ki'

Paylaş
'Öyle bir yere gidiyoruz ki'

Galatasaray'ın yıldızı Wesley Sneijder, milli takım arkadaşlarına salı günkü atmosferi anlattı

Türkiye’de adeta bir derbiye çıkacağız. Ama bu derbi ne Real Madrid-Barcelona, ne de Milan-İnter derbisine benzer. Kadıköy’de 55 bin kişi bize karşı olacak, kazanmak için çok zor bir ortam bizi bekliyor.

Hollanda ile salı gecesi kader maçına çıkacak olan A Milliler tüm planlarını zafer üzerine yaparken, misafirimizde de Kadıköy telaşı başladı. Brezilya 2014’ü garantilemesine rağmen son maçında rakibimiz Macaristan’a gol olup yağan ve sahadan 8-1’lik galibiyetle ayrılarak, Türkiye’ye de mesajını veren Portakallar’a Saracoğlu atmosferini de tanıdık bir isim anlatıyor: Galatasaraylı Sneijder...

TRİBÜNDE İZLEMİŞTİ

Daha önce Kadıköy’deki Fenerbahçe-Galatasaray derbisini cezalı olduğu için tribünden izleyen Hollandalı yıldızın, arkadaşlarıyla yaptığı görüşmede maç gecesine dair bilgiler aktardığı öğrenildi. Türkiye-Hollanda maçının, takımımız açısından önemi nedeniyle bir derbi havasına bürüneceğini belirten Sneijder’in, “Bu derbi Real Madrid-Barcelona, Milan-İnter gibi derbilere de
benzemeyecek. Derbinin bile ötesinde bir maça çıkacağız belki. Salı gecesi Kadıköy’de tam 55 bin Türk, bize karşı takımını destekleyecek. Sahaya tabii ki yine kazanmak için çıkacağız ama bu kolay olmayacak, özellikle ortam bizi zorlayacak” mesajlarıyla motivasyonu artırmaya çalıştığı bildirildi.

EV SAHİBİ KUYT!

Söz konusu stat Kadıköy olduğu için ‘ev sahibi’ konumunda olan isim ise hiç şüphe yok ki Fenerbahçeli Dirk Kuyt. Bu kez ilk 11’de sahaya çıkması beklenen deneyimli futbolcu da tıpkı Sneijder gibi arkadaşlarına Saracoğlu hakkında ipuçları verip, psikolojik mücadeleye hazır hale gelmelerine yardımcı oluyor. Ancak kader maçı öncesinde oluşan milli takım sinerjisi ve Kadıköy’ü dolduracak 55 bin kişi, bu hazırlıkları boşa çıkarmak için geri sayımda ve ilk düdüğü heyecanla bekliyor.

Haberin Devamı