Dünya Oyun bağımlısı anne dehşeti

Oyun bağımlısı anne dehşeti

Paylaş
Oyun bağımlısı anne dehşeti

Güney Kore'de bilgisayar oyunu bağımlısı bir anne, üç yaşındaki oğlunu boğarak öldürdü ve cesedini çürümeye terk etti

Adı sadece Kim olarak açıklanan 27 yaşındaki anne, internet üzerinden sanal evcil hayvan ve iskambil oyunu oynuyordu. Polisin verdiği bilgiye göre günde 10 saat boyunca internet üzerinden oyun oynayan kadın, yere işeyen bakımsızlık içindeki üç yaşındaki oğlunu boğarak öldürdü.

Cheonan'da meydana gelen olayın ardından önceki gün tutuklanan kadının küçük çocuğun cesedini öylece bırakıp çürümeye terk ettiği ve üç gün sonra kadının yakınlarının cesedi bularak polise haber verdiği belirtildi.

OĞLU YERE İŞEYİNCE

Komşuları, kadının evinin çöp ev gibi olduğunu ve iki çocuğunun her gün saatlerce ağladığını söyledi. Bir yaşında bir oğlu daha olan kadının, yere işeyen üç yaşındaki oğlunu önce dövdüğü ardından boğarak öldürdüğü belirtildi.

Polis kadının, saatlerce oyun oynadıktan sonra tam dinleneceği sırada küçük çocuğun altını ıslatmasıyla deliye döndüğünü kaydetti. Güney Kore'de bilgisayar oyunları bağımlılığı nedeniyle ölümlere ve cinayetlere daha önce de rastlandı.

SANAL ÇOCUKLARINI ÖLÜME TERK ETTİLER

Geçen ay 15 yaşında bir çocuk, çok fazla bilgisayar oyunu oynadığı için kızan annesini öldürüp, intihara kalkıştı. Mayıs ayında 41 yaşındaki adam ve karısı internette 'sanal çocuklarını' büyütürken gerçekte bebeklerini açlıktan ölüme terk ettikleri için hapis cezasına çarptırıldı. Şubat ayında da 23 yaşındaki bir adam beş gün boyunca çok az mola vererek bilgisayar oyunu oynadıktan sonra öldü.

Haberin Devamı