Gündem Oyuncak imalathanesinde tüp patladı

Oyuncak imalathanesinde tüp patladı

Paylaş
Oyuncak imalathanesinde tüp patladı

Bayrampaşa'da bir plastik oyuncak imalathanesinde, yemek yapmak için yakılan piknik tüpü patladı, ortalık savaş alanına döndü

Bayrampaşa’da bir plastik oyuncak imalathanesinde, yemek yapmak için yakılan piknik tüpü patladı. Çevrede korku ve paniğe neden olan patlamada, imalathanenin sahibi Sebahattin Kararoğlu yaralandı.

Haberin Devamı

Patlama, Orta Mahalle İbrahimağa Caddesi Soy Sokak’ta saat 14.00 sıralarında meydana geldi. Öztürk Han’ın üçüncü katındaki Başaran Plastik isimli plastik oyuncak imalathanesinin sahibi Sebahattin Kararoğlu’nun, yemek yapmak için yaktığı piknik tüp büyük bir gürültüyle patladı. Sebahattin Kararoğlu’nun yüzü hafif yandı.

Patlamanın ardından imalathanede yangın çıkarken, Sebahattin Kararoğlu, patlama sırasında içeride bulunan işçiler Muhammet Kaplan ve Erhan Başaran tarafından dışarı çıkarıldı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri geldi. Polis patlamanın etkisiyle cam kırıkları içinde kalan sokağı güvenlik gerekçesiyle kapattı.

startFlvPlayer_Posta("divFlvPlayer4762","4762","201102","4762-7.jpg");

Haberin Devamı

İtfaiyenin yaklaşık 1 saat süren çalışması sonunda yangın söndürüldü.

Plastik atölyesi için belediyeye ruhsat için başvurulduğu ancak henüz verilmediği öğrenildi.

TÜPÜ YAKARKEN PATLADI

Patlama sırasında atölyede bulunduklarını belirten Muhammed Kaplan ve Erhan Başaran, " Sebahattin Ağabey yemek yapmak için mutfağa girdi. Bitik olan piknik tüpün kafasını değiştirerek dolu olanı taktı. Gazı açıp çakmağı çaktığı sırada tüp büyük bir gürültüyle patladı. O an etrafa alev saçıldı ve yangın çıktı. Bize bir şey olmadı ancak Sebahattin Ağabey’in yüzünde yanıklar vardı" diye konuştu.