Magazin Oyuncu Esra Dermancıoğlu genç sevgilisi için diyete girdi

Oyuncu Esra Dermancıoğlu genç sevgilisi için diyete girdi

Paylaş
Oyuncu Esra Dermancıoğlu genç sevgilisi için diyete girdi

Esra Dermancıoğlu, bir süredir birlikte olduğu, kendisiden 16 yaş küçük sevgilisi için göbek eriten bir diyete başladı

'Fatmagül’ün Suçu Ne' dizisindeki 'Korkunç Yenge' karakteriyle şöhret olan Esra Dermancıoğlu (48), Ömer Güneş (32) ile aşk yaşıyor.

Esra Dermancıoğlu genç sevgilisi için sıkı diyete girmiş, spor yapmaya başlamış. Göbek eriten bir diyete başlayan oyuncu limonlu zencefil çayını elinden düşürmüyor, protein ve sebze ağırlıklı besleniyormuş.

Bu arada genç sevgilisinden evlilik teklifi de almış.


Oyuncunun göbeği dikkat çekiyor.

ESRA DERMANCIOĞLU KİMDİR?

Esra Dermancıoğlu 7 Aralık 1968'de cümbüş enstrümanını icat eden Zeynel Abidin’in torunu olarak İstanbul’da dünyaya geldi. Ortaokul yıllarında profesyonel yüzücülük kariyerine başladı ve bu alanda Türkiye şampiyonluğu kazanana kadar yükseldi. Liseyi İstanbul’da bitirdikten sonra üniversitede sanat tarihi üzerine öğrenim görmek için İsviçre’ye gitti. Türkiye’ye döndüğündeyse Şahika Tekand’ın sahibi olduğu Studio Oyuncuları’na girerek oyunculuk eğitimi aldı.


'Kaybettiğim ikizimi buldum'


2009 yılında bir dönemin reyting rekorları kıran dizisi Avrupa Yakası'na konuk oyuncu olarak katıldı ve buradaki rolüyle ilk kez ekranlara çıktı. 2010 yılındaysa Kanal D’de yayınlanan ”Fatmagül’ün Suçu Ne?” adlı televizyon dizisinde Engin Akyürek ve Beren Saat ile birlikte başrol oynayarak tanındı. 2014’de Dadaş Uluslararası Film Festivali tarafından ”En İyi Kadın Oyuncu” ödülünü de kazanan Esra Dermancıoğlu, gençlik yıllarında ses dersleri de aldı.

Esra Dermancıoğlu şu anda Kırgın Çiçekler dizisinde rol alıyor.

Haberin Devamı