Magazin Oyuncu Gülcan Arslan’ın korkutan zayıflığı

Oyuncu Gülcan Arslan’ın korkutan zayıflığı

Paylaş
Oyuncu Gülcan Arslan’ın korkutan zayıflığı

Pek çok dizide boy gösteren oyuncu Gülcan Arslan sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraflarla takipçilerini endişelendirdi

‘Bir Çocuk Sevdim’ dizisiyle ünlendikten sonra Muhteşem Yüzyıl Kösem, Arka Sokaklar ve Ölene Kadar dizisilerinde rol alan ünlü oyuncu Gülcan Arslan eridi.

Hızla kilo veren oyuncunun son hali, hayranlarını telaşlandırdı. Takipçileri, Gülcan Arslan’ın sosyal medyada paylaştığı fotoğrafı yorum yağmuruna tuttu ve güzel oyuncuya ‘yemek ye’ ,'yemek yemezsen öleceksin' 'kızım bu ne hal' yorumlarında bulundular.


GÜLCAN ARSLAN KİMDİR?


Gülcan Arslan, 1 Mayıs 1986'da Karasu, Sakarya'da doğdu. Sadri Alışık Kültür Merkezi'nde tiyatro eğitimi aldı ve birçok dizi ve reklamda oynadı. İlk olarak TRT1 ekranlarında yayınlanan ”Sardunya Sokak” adlı dizide oynadı. Daha sonra 2008 yılında Show TV ekranlarında yayınlanan ”Sınıf” adlı dizide oynayan güzel oyuncu yine 2008 yılında Kanal D ekranlarında yayınlanan ”Hepimiz Birimiz İçin” adlı dizide rol aldı. Aynı yıl ATV ekranlarında yayınlanan ”Gurbet Kuşları” adlı dizide oynadı. 2009 yılında TRT1 ekranlarında yayınlanan ”Kafkas” adlı dizide boy gösterdi. 2010 yılında Show TV ekranlarında yayınlanan ”Kahramanlar” adlı dizide oynadı.

İlk baş rolünü ”Her Şeye Rağmen” dizisinde oynamıştır. 2012 yılında Star TV ekranlarında yayınlan "Bir Çocuk Sevdim” adlı dizide 39 bölüm başrol oynadı. 2013 yılında 8. sezonuna başlayan Arka Sokaklar dizisinde 1 sezon Komiser Leyla Açıkalın karakterini canlandırdı. 2014 yılında yeni başlayan Günahkar dizisinde Saliha karakterini canlandırdı. 12 Kasım 2015'te Star TV'de yayınlanmaya başlayan Muhteşem Yüzyıl: Kösem dizisinde 14 bölüm Fahriye Sultan'ı canlandırdı. En son 12 Ocak 2017'de Atv'de yayınlanmaya başlayan Ölene Kadar adlı dizide Engin Akyürek ve Fahriye Evcen ile başrolü paylasan oyuncu "Beril" karakterini canlandırdı.




Bir Çocuk Sevdim dizisiyle ünlenen Gülcan Arslan eridi!

Haberin Devamı