Magazin Oyunculuğu bırakıyor mu?

Oyunculuğu bırakıyor mu?

Paylaş
Oyunculuğu bırakıyor mu?

Sinem Kobal, Küçük Sırlar'dan sonra özel projelerin dışında artık kamera önünde olmayacak. Kobal, kariyerine yapımcı olarak devam edecek

Sinem Kobal artık kamera arkasında. Küçük Sırlar’ın başrol karakteri Su’ya hayat veren Kobal, kendi yapım şirketiyle televizyonlara program yapıp, satacak. Ve çok özel oyunculuk projelerinin dışında, kamera arkasına geçerek hayalindeki projeleri gerçekleştirecek.

Hatta ilk projesi için TRT’yle masaya oturdu bile. Genç yıldız, şu sıralar ünlü oyuncularla röportajların ve kamera arkası özel görüntülerin yer alacağı programının görüşmeleri için İstanbul-Ankara arasında mekik dokuyor. Sevilen gençlik dizisi Küçük Sırlar’ın başrolünde yer alan Sinem Kobal, sezon boyunca dizideki öpüşme sahneleri yüzünden Arda Turan’la yaşadığı krizlerle hep gündemdeydi.

Galatasaraylı milli futbolcu Arda Turan’la evliliğe yelken açan bir ilişki yaşayan Kobal, sevgilisinin de karşı çıkmasının etkisiyle dizinin senaryosundaki öpüşme sahnelerinde oynamamıştı. Kulağımıza gelen bilgilere göre, Arda Turan da Sinem’in yapımcılığa geçmesine destek veriyor. Güzel yıldızın, kameranın önünde olmasındansa, arkasında bir iş seçmesini telkin ediyor.

HT Magazin

Haberin Devamı