Magazin Ozan Güven'den 'fotoğraflı savunmaya' devam!

Ozan Güven'den 'fotoğraflı savunmaya' devam!

Paylaş
Ozan Güven'den 'fotoğraflı savunmaya' devam!

Deniz Bulutsuz’a şiddet uyguladığı suçlamasıyla tepkilerin odağında olan Ozan Güven’in, olaydan sonra çekilen yeni fotoğrafları ortaya çıktı.

Deniz Bulutsuz sevgilisi Ozan Güven tarafından bir saatten fazla dayak yediğini, ölümle tehdit edildiğini ve hakarete uğradığını söylemişti. O gecenin tanıklarından Erdem Lütfi Oraylı “Evime Ozan’ın şoförüyle geldi. Vücudunda morluklar ve şişkinlikler vardı. ‘Beni öldürecek’ diye ağlıyordu. Ozan’ın alkol aldıktan sonra Deniz’e karşı ağır hakaretler ve küfürler ettiğine çok şahit oldum” dedi.

Haberin Devamı

'Beni Türkiye’ye rezil edeceğini söylüyordu'

İddiaları reddeden Ozan Güven “Aksine saldırıya ben uğradım. Yüzüme vurdu, saçımı çekti, tırnaklarını geçirdi” demişti. Ozan Güven’in olay sonrası görüntülerine ve ifadesinin ayrıntılarına Kanal D’deki 2. Sayfa ulaştı. Özetle şöyle:

“Deniz olaydan bir gün sonra, 13 Haziran’da arkadaşlarının yanına Bursa’ya gitmek için aracımı ödünç istedi, ben de verdim. 14 Haziran’da ise şoförüme mesaj atıp görüşmek istediğini, aksi taktirde karakola gideceğini söyledi. Kabul etmedim. Kavga sırasında sürekli beni Türkiye’ye rezil edeceğini söylüyordu.”

***Deniz Bulutsuz'un dava dosyasına giren darp fotoğrafı...

Öte yandan, Ozan Güven’in, eski sevgilisi Deniz Bulutsuz tarafından darp edildiğinin kanıtı olarak savcılığa sunduğu, kolunda sıyrıkların görüldüğü fotoğraf önceki gün basına yansıdı. Sosyal medyada dün gün boyu bu fotoğraf konuşuldu. ‘Ozan Güven’in fotoğrafta görünen ‘darp izlerinin’, Bulutsuz’un yaşadığı şiddetle kıyaslanamayacağı’, 'Deniz Bulutsuz’un şiddet sırasında kendisini korumuş olabileceği', ‘Ozan Güven’in fotoğraflarla kendisini mağdur göstermeye çalıştığı’ yorumları yapıldı. Yine dava dosyasında olduğu belirtilen yeni fotoğrafta ise Ozan Güven’in yüzündeki izler dikkat çekti.

Haberin Devamı

Kavga nasıl başladı?

Haziran’da Ozan Güven ile 6 aydır aşk yaşadığı Deniz Bulutsuz bir restoranda yemek yedi. Dönüşte ortak bir arkadaşlarının Mecidiyeköy’deki evine gittiler. Deniz Bulutsuz, ‘Ozan ile görüşmeye başladığımda eski sevgilimle ayrılmamıştım. Çok da güzel ilişkimiz vardı’ dedi. Çift bunun üzerine tartışmaya başladı. Deniz Bulutsuz, Ozan Güven’in ağır küfürlü konuştuğunu söyledi. Ozan Güven ise ‘eski sevgili’ konuşmasına bozulduğunu ama ifadedeki ağır cümleleri sarf etmediğini iddia etti.

***Deniz Bulutsuz’un annesi Şebnem Bulutsuz kızının Ozan Güven ile ilişkisine karşı çıkmış.