Bucak Özel çocuklardan özel gösteri

Özel çocuklardan özel gösteri

Paylaş
Özel çocuklardan özel gösteri

Özel çocuklardan özel gösteri

Halim AKCA/BUCAK, (DHA) - BURDUR'un Bucak ilçesinde Engelliler Haftası dolayısıyla Bucak İsmail Şerife Sarı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi öğrencileri özel gösteriler sundu.
Bucak Kültür Merkezi'nde yapılan programa Kaymakam Yalçın Sezgin, Belediye Başkanı Emrullah Ünal, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Hasan Güven, merkezi yaptıran hayırsever İsmail Sarı'nın kızı Ayşe Sarı Topay, resmi kurumların amir ve müdürleri, sivil toplum örgütleri, oda ve dernek başkanları, siyasi partilerin temsilcileri, vatandaşlar ve öğrenciler katıldı.
Bucak İsmail Şerife Sarı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Sebahat Gökmen, "Kuruluşumuz 1997 yılında hayırsever iş insanımız İsmail Sarı tarafından yapılmış, 7- 18 yaş arası bakım gereken zihinsel engelli çocuklara hizmet vermektedir. 2007 yılında Şerife Sarı tarafından yaptırılan ek bina ile adı da İsmail Şerife Sarı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi olarak değiştirilmiştir. Kuruluşumuz 5 umut eviyle 90 engelli çocuğumuza hizmet vermektedir" dedi.
Daha sonra İsmail Şerife Sarı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi öğrencileri mehter takımı gösterileri, zumba dansı, skeç gösterileri, şiir ve halk oyunları gösterileriyle koro olarak şarkı söyledi. Öğrencilerin hazırladığı mehter takımı, zumba dansı, skeç, şiir, halk oyunları ve koro şarkılar salonu dolduranlardan tam not aldı.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı