Spor Özer ve Lugano müjdesi

Özer ve Lugano müjdesi

Paylaş
Özer ve Lugano müjdesi

Fenerbahçe'de kötü zemine bağlanan sakatlıklar teknik heyeti sıkıntıya sokmaya devam ederken, Özer ve Lugano sevinci yaşanıyor

Uğur Boral’ın sezonu kapatmasının yanı sıra Diyarbakırspor maçında topsuz bir alanda çimlere ayağı takılan Özer, acılar içinde sahayı sedyede terketmişti.

Özer’e müdahale kulüp doktorları tarafından hemen yapılırken, ameliyatlı ayağı olan ve platinlerininin alındığı bölgede ödem oluşan genç oyuncu şiddetli ağrı nedeniyle oyuna devam edememişti. Özer’in ayrıca aldığı bir darbe sonucu sol ayak tarak kemiğinde ezilme meydana geldiği ancak bunun önemli olmadığı bildirildi.

LUGANO 2 HAFTA SONRA SAHADA

Lugano’yu ise erken tanı kurtardı. Soyunma odasından itibaren Uruguaylı oyuncuya hemen müdahale edilirken, bu oyuncunun MR çektirmesine gerek duyulmadı.

Kulüp doktoru Ertuğrul Karanlık ultrason yönetimi ile yırtığı teşhis ederken, boyutun sadece 1 cm olduğu açıklandı. Benzer yırtığın daha önce Alex ve Deivid’de de yaşandığı hatırlanırsa Lugano’nun da 2 hafta sonra takımdaki yerini alabileceği öğrenildi.

İYİLEŞTİRMELER ZEMİNE ÇÖZÜM OLMADI

Öte yandan devre arasında bakıma alınan Şükrü Saraçoğlu Stadı’nın zeminine yapılan geçici çözümler fayda etmedi. Yapılan iyileştirmeleri ise kötü hava koşulları engelledi.

Denizlispor maçında patates tarlasını andıran saha, Bursaspor maçında da bozulan zemin nedeniyle topun çok sekmesine ve kontrolsüz vuruşlara neden olmuştu.

Teknik Direktör Daum, Denizlispor maçından sonra "Burada oynamaya devem edeceğiz" derken, Sportif direktör Aykut Kocaman ise 1 maçı Olimpiyat Stadı’nda oynayabileceklerinin sinyalini verdi.

Uğur DEMİRKIRDI/İSTARBUL (DHA)

Haberin Devamı