Magazin Özge Ulusoy: Ahu'dan beklemezdim, şok geçirdim

Özge Ulusoy: Ahu'dan beklemezdim, şok geçirdim

Paylaş
Özge Ulusoy: Ahu'dan beklemezdim, şok geçirdim

Hacı Sabancı ile Ahu Yağtu’nun Emirgan’daki gece kulübü ‘Gizli Kalsın’da sabaha kadar eğlenip öpüştüklerini POSTA ortaya çıkarmıştı


MÜGE DAĞISTANLI / POSTA


'HERKES GÖRMÜŞ'


Ahu Yağtu (39) ile Hacı Sabancı’nın (30) Emirgan’daki gece kulübü Gizli Kalsın’da samimiyeti koyulaştırmış, dans edip öpüşmüştü. Bu yakınlığı öğrenen Özge Ulusoy yıkıldı. Çünkü eski sevgilisi Hacı Sabancı ile eğlenen Ahu Yağtu ‘Dostum’ dediği kişiler arasındaydı.



Hatta Ahu Yağtu ile Cem Yılmaz’ın 2012’deki düğününe, Hacı Sabancı ile katılmıştı. 6 yıl aşk yaşadığı Hacı Sabancı’dan 3 ay önce ayrılan Özge Ulusoy şunları söyledi: “Haberi görünce şok geçirdim! Araştırdım, sordum.”


‘ERKEKTİR YAPAR’


“Meğer o gece herkes görmüş. Ahu 16 yıllık arkadaşım. Asla beklemezdim. Telefon açıp inkar etmek istedi. Ama cevap vermedim. Instagram’dan da sildim, Ahu benim için artık bitti. Hacı’ya kızmadım. Erkektir yapar. Bugün de ölmediysem bir daha ölmem. onlara tek şey diyorum; Allah ikisini de mutlu etsin. Ben çok güçlüyüm.”



Hacı Sabancı ve Ahu Yağtu kulüpte dudak dudağa eğlendi


DAHA ÖNCE DE YAPMIŞTI


Ahu Yağtu’ya bir tepki de Demet Akalın’dan geldi. Özge Ulusoy ile dost olan Demet Akalın, Instagram hesabına şunları yazdı: “En yakın kız arkadaşlarımızdan birinin ‘Enişteci’ kurbanı olduğunu gördük. İnsanın aklı kadar edebi, edebi kadar aklı vardır!”



Küçük bir not: Ahu Yağtu, manken Cansu Dere ile yakın arkadaştı. Ama Cansu’nun 5 yıl büyük aşk yaşadığı Cem Yılmaz ile 2012’de evlenmişti.


Haberin Devamı