Magazin Özge Ulusoy’un sevgilisi Joaquim Lundholm kimdir?

Özge Ulusoy’un sevgilisi Joaquim Lundholm kimdir?

Paylaş
Özge Ulusoy’un sevgilisi Joaquim Lundholm kimdir?

Özge Ulusoy, Hacı Sabancı'dan ayrıldıktan sonra uzun bir aranın ardından yeni bir aşka yelken açtı. Londra’da yaşayan yatırım bankacısı olan Joaquim Lundholm’la aşk yaşayan Özge Ulusoy, bu aşkı Instagram hesabından duyurdu. Peki, Joaquim Lundholm kimdir?

Manken, sunucu Özge Ulusoy yeni aşkını resmen duyurdu. Sevgilisiyle fotoğraf çekip Instagram hesabından paylaşan Ulusoy'a beğeni yağarken isminin Joaquim Lundholm olduğu öğrenilen yeni sevgilinin hakkındaki bilgiler merak edildi.

Haberin Devamı

JOAQUIM LUNDHOLM KİMDİR?

Londra’da yaşayan yatırım bankacısı olan Joaquim Lundholm İspanyol melezi... Joaquim Lundholm, Banco Santander'de satış ve ticaret uzmanı olarak görev yapıyor.

ÖZGE ULUSOY KİMDİR?

Özge Ulusoy 28 Ekim 1982’de Ankara’da doğdu. Miss Turkey 2003 (Türkiye Güzellik Kraliçesi Yarışması) ikincisi ünlü profesyonel Türk manken, sunucu, sinema ve dizi oyuncusudur.

2001 yılında dünyanın en prestijli model ajanslarından Amerikan Elite Modellik Ajansı’nın düzenlediği bir güzellik organizasyonu olan Elite Model Look’a katıldı ve üçüncülük unvanını kazandı. Bu derecenin ardından Gaye Sökmen Ajans’a kayıt oldu. Aynı zamanda 2003 senesinin Miss Turkey 2003 (Türkiye Güzellik Kraliçesi Yarışması) yarışmasında ikinci seçilen ve bunun ardından Panama’da dünyanın en prestijli güzellik yarışması olan Kâinat Güzellik Yarışması’nda (Miss Universe) Türkiye’yi temsil eden model, Uğurkan Erez ile tanıştı ve profesyonel modellik hayatına Cengiz Abazoğlu defilesi ile adım attı.

Haberin Devamı