Magazin Özlem Ada ve Berkay'dan Arda Turan'a taciz davası!

Özlem Ada ve Berkay'dan Arda Turan'a taciz davası!

Paylaş
Özlem Ada ve Berkay'dan Arda Turan'a taciz davası!

Arda Turan ile Berkay'ın eşi Özlem Ada Şahin arasında yaşananlar mahkeme koridorlarına taşınacak!

İstanbul Emirgan'daki gece kulübü 'Gizli Kalsın'da popçu Berkay ile eşi Özlem Ada Şahin eğleniyordu. Yan masada ise Başakşehirli Arda Turan (31), Trabzonsporlu Burak Yılmaz ve bir grup oturuyordu. Berkay bir ara dışarıdayken Arda Turan, Özlem Ada Şahin'in yanına gidip ''Ne kadar güzelsin, bekar olsam seni kaçırmazdım'' dedi.

Haberin Devamı

BERKAY'IN BURNUNU KIRDI

Özlem Ada Şahin, Arda Turan'a ''Ne diyorsun sen, kendine gel'' dedi. Eşi, Berkay geldiğinde de her şeyi anlattı.Berkay, Arda'ya gidip ''Eşimi eve bırakıp döneceğim. Bir yere ayrılma, erkek erkeğe konuşalım'' dedi. Arda, ''Hayırdır ne konuşacağız'' dedi, sonra da Berkay'a kafa attı. Burnu kırılan Berkay hastaneye kaldırıldı.

'SİLAHLA ÖZÜR' İDDİASI

Arda iddiaya göre; arkadaşları sakinleştirdikten sonra hastaneye gitti. Yanına aldığı silahı Berkay'a uzatıp ''Karın olduğunu bilmiyordum. Öldür beni, çok pişmanım. Çok büyük öküzlük ettim. Özür dilerim'' dedi.

Özlem Ada Şahin ise Arda Turan'ın 8.5 aylık hamile eşi Aslıhan Doğan Turan'ı sabah saat 06.00'da arayıp her şeyi anlattı.

ARDA TURAN: BASİT BİR TARTIŞMAYDI

Arda Turan şu açıklamayı yaptı: ''Tartışmanın sebebi bir 'namus' konusu gibi haberleştiriliyor. Basit bir tartışma yaşandı, doğrudur ama sebebi anlatılan şekilde değil. Böyle bir şeyin olması mümkün değil. Her iki tarafa da geçmiş olsun.''

Haberin Devamı

7 aylık hamile olan Aslıhan Doğan Turan da "Yazılıp çizilen hiçbir şeyin ve hiçbir 3. şahsın bana ve aileme zarar verebilecek nitelikte olmadığını bilmenizi isterim" şeklinde bir açıklama yaparak eşinin yanında olduğunu dile getirdi.

ŞARKICI BERKAY: EŞİMİ TANIMAMASI MÜMKÜN DEĞİL

Berkay şöyle konuştu: ''Bütün hukuki yollara başvuracağız. Arda Turan'ın eşimi tanımaması mümkün değil. Yıllardır süren ve göz önünde olan evliliğim var.''

Burnunda 15 kırık olduğu tespit edilen Berkay dün akşam özel hastaneden ameliyat oldu.

Habertürk'ten Mehmet Çalışkan'ın haberine göre bütün bu gelişmelerin ardından Berkay ile eşi Özlem Ada Şahin, Arda Turan ile mahkemelik olmaya karar verdi.

Özlem Ada Şahin, kendisine ''Ne kadar güzelsin, evli olmasam seni kaçırmazdım'' sözleriyle taciz ettiği iddiasıyla taciz davası açmaya karar verdi.