Cumartesi Postası Özlem Önal'ın ultra lüks sığınağı...

Özlem Önal'ın ultra lüks sığınağı...

Paylaş
Özlem Önal'ın ultra lüks sığınağı...

Türkiye'nin önde gelen ailelerinden Dedemanlar'ın torunu ve cemiyet hayatının en güzel kadınlarından olan Özlem Önal, Süzer Plaza The Residences-30. kattaki evinin kapılarını Şamdan Plus Exclusive'e açtı

Özlem Önal’ın Süzer Plaza’nın The Residences bölümünün penthouse’undaki dairesi 30’uncu katta yer alıyor ve daireye özel bir asansörle çıkılıyor. Daire boydan boya camlarla çevrili ve muhteşem bir Boğaz ve İstanbul manzarası var. Özlem Önal’ın 2007 yılında taşındığı evin bütün iç dekorasyonu, 20 senelik arkadaşı olan Alara Koçibey’e ait. Proje o sıralar mimarlık eğitimine devam eden Alara Koçibey’in ilk profesyonel çalışması olmuş.

Haberin Devamı

Evin kaba inşaatını ise Özlem Önal’ın eniştesi Çağdaş Yüksel yapmış. Dairenin iç dekorasyonunda modern çizgilerin antika ve tarihle buluştuğu görülüyor. Duvarlarda çağdaş sanat eserleri ve evin dört köşesine yayılmış çok değerli antika parçalar, modern mobilyalarla çok güzel bir uyum sağlamış. Özlem Önal’ın bu daireye taşınmadan önce de antika merakı varmış ama bu eviyle beraber, merakı artmış ve daha çok antika satın alır olmuş.

Evdeki mutfak, banyo ve hizmetli alanları gibi özel alanlar dışındaki tüm bölücü duvarlar kaldırılarak daha geniş bir görünüm sağlanmış. Evin ikinci katında, yatak odası, banyo ve giyinme odası bulunuyor. Zaten Özlem Önal için evin en keyifli yeri de yatak odası... En çok orada vakit geçirmeyi seviyor. Özlem Önal’ın yatak odasına çıkıldığında, bütün evde hakim olan koyu renkleri, burada da görmek mümkün. Özel tasarım yatağın tam karşısı boydan boya cam. Güneş ışıklarını engellemek için de, kumandayla çalışan tül perde ve kalın perdeler kullanılmış. Yatağın her iki yanında bulunan geçitlerle de geniş banyoya ulaşılıyor.

Haberin Devamı

Evin üst katında yer alan giyinme bölümü ise bütün kadınların imreneceği bir şekilde tasarlanmış. Sayısız ayakkabının bulunduğu ayakkabı ünitesi de, Özlem Önal’ın evdeki en sevdiği yerlerden. Evin, en dikkat çekici bölümlerinden biri de hiç şüphesiz bir duvarı tamamen cam olan ve muhteşem manzaraya bakan misafir banyosu. Özel üretim yemek masası ve iskemleler de evin dikkat çeken diğer tasarımları arasında.