Yaşam 'Pahalı saat takmam D'S marka gurur verir'

'Pahalı saat takmam D'S marka gurur verir'

Paylaş
'Pahalı saat takmam D'S marka gurur verir'

D'S Damat, Damat ve Tween markalarının bağlı olduğu ORKA Grup'un patronu Süleyman Orakçıoğlu. 2008'de başlayan küresel kriz sürecinde bile grubunu 2.5 kat büyütmeyi başardı. Erkek hazır giyiminde Damat ve Tween markalarıyla küresel pazarlarda önemli bir oyuncu haline geldi

ÇAĞRI BİLGİN

Haberin Devamı

cagri.bilgin@posta.com.tr

twitter.com/cagribilgin

Yurtiçi ve yurtdışında 200’ün üzerinde mağazaya sahip. Bu kadar başarının yanında hayatı da ıskalamayan bir isim o. Formuna ve giyimine dikkat ediyor. Orakçıoğlu, “Herkes kolunda çok pahalı saatler takarken ben D’S markamızın saatini gururla kolumda taşıyorum” demekten geri durmuyor.

D’S Damat, Damat ve Tween giyerim

Ortamına göre iş hayatında klasik, hafta sonları daha casual, özel toplantılarda daha trend tarzları tercih ediyorum. Bunun için de kalıpları ve tasarımlarıyla fark yaratan 3 farklı markamızı seçiyorum. D’S Damat, Damat ve Tween. Aksesuar takıntım yok. Herkes koluna çok pahalı saatler takarken ben D’S markamızın saatini gururla kolumda taşıyorum.

Haberin Devamı

Kavaklıdere Selection

Kavaklıdere Selection, Buzbağ Özel Rezerv şaraplarını beğeniyorum. Ayrıca çok yeni bir şarap olan ve piyasaya yeni çıkacak Kuzova Öküzgözü şarabını da çok beğendiğimi söyleyebilirim.

Orhan Gencebay favorim

Müzik dinlemeyi seviyorum. Sezen Aksu ve Orhan Gencebay klasiklerde favorim. Yabancılarda Adele, bir dönem partnerimiz olan Akon ve Sting. En son İstanbul’da Seal’ın, U2’nun ve sponsoru olduğumuz Snow Patrol’ın konserlerine gittim.

Topkapı’da Murat Kebap

Yurtdışında ve Türkiye’de sevdiğim mekanlar var. Yurtdışında Barselona’da Imperial Tapas, Londra’da Mr Wong ve Yauatcha. Türkiye’de ise Topkapı’daki Murat Kebap’ı tek geçerim.

BMW 740i kullanıyorum

Otomobil konusunda önceliğim konfor ve güvendir. Şu anda BMW 740i kullanıyorum. Ayrıca eşimin de kullandığı bir Range Rover marka aracım var.

Resim koleksiyonum var

Giderek genişleyen bir sanat eseri koleksiyonum olduğunu söyleyebilirim. Özellikle Nişantaşı mağazamızın 6. ve 7. katlarında yer alan art galerimde her ay yeni bir sanatçının sergisi oluyor. Bu sergileri kaçırmadan takip ediyorum. Zaman zaman beğendiğim eserleri de kendi koleksiyonuma ekliyorum. Ayrıca çok seyahat ettiğim için uçuş kartlarından da geniş bir koleksiyonum oldu.

Eyvah Eyvah iyi filmdi

Ayda birkaç kez sinemaya gitmeye çalışıyorum, son zamanlarda Türk sinemasındaki filmleri ve yönetmenleri çok başarılı buluyorum. Ata Demirer’in Eyvah Eyvah ve yönetmenliğini Yavuz Turgul’un yapmış olduğu Av Mevsimi filmlerini çok beğeniyorum.

Haberin Devamı

Şah ve Sultan’ı okuyorum

Sektörel gelişmelerle ilgili yurtiçi ve yurtdışı yayınları takip ediyorum. Son zamanlarda iki kitap okuyorum; İskender Pala’nın ‘Şah ve Sultan’ı ve Muhterem İlgüner’in ‘Marka değeri’.

İyi kahvaltı şart

Eğer herhangi bir yurtdışı seyahatim yoksa güne 8’de başlarım. Ardından güne, ailemle iyi bir kahvaltı yaparak devam ederim. Kahvaltı çok önemli.

Menemen yaparım

Aslında evde yemek yapmayı severim. Tabii buna vakit bulmak kolay olmuyor. Zaman zaman evde salata ve menemen yaparım. Yemek tercihim ise daha çok deniz ürünleridir, deniz ürünlerini çok severim, tabii balık favorim. Mümkün olduğunca natürel besleniyorum.

Tempolu yürüyüş

Düzenli olarak spor yapmaya özen gösteriyorum. Hava müsaitse açık havada yürüyüş yapmayı severim. Bence, tempolu yürüyüş çok önemli. Tenis, yüzme ve kayak da severek yaptığım diğer sporlar.

Haberin Devamı

DOĞAYI SEVİYORUM

Tatil yapmak için daha çok doğayla iç içe ortamları tercih ediyorum. Zaman buldukça özellikle Güney’de, Akdeniz’de, Ege ve Doğu Anadolu’da vakit geçirmeyi severim. Yaşamak için yine Türkiye’yi seçerdim. İstanbul, İzmir, Antalya, Los Angeles, Londra ve Barselona favori şehirlerim.

(02.12.2012 tarihli Posta Karnaval'dan alınmıştır.)