Yaşam 'Pamuk teyze'nin bir ricası var: Torunuma burs verin

'Pamuk teyze'nin bir ricası var: Torunuma burs verin

Paylaş
'Pamuk teyze'nin bir ricası var: Torunuma burs verin

Adana'da küçük bir market sepetinin içinde nergis, tespih, anahtarlık gibi ürünler satan ve 'Pamuk teyze' olarak tanınan Ayşe Zararsız (70), kazandığı parayı üniversite öğrencisi torununa gönderiyor. Ayşe Zararsız, "Özellikle yurt parasını karşılamakta sıkıntı yaşıyorum. Torunuma bir burs versinler" dedi

Adana'da küçük demir bir market sepetinin içinde nergis, tespih, anahtarlık gibi ürünler satarak hem geçimini sağlayan hem de Artvin'de üniversitede tarih öğretmenliği bölümünü okuyan torununa para yollayan Ayşe Zararsız, kazandığı paranın yetersiz olduğunu ve torununun eğitim ihtiyaçlarını karşılayamadığını söyledi.

Haberin Devamı

İlerlemiş yaşına rağmen çalışmak zorunda olduğunu belirten yaşlı kadın, "Hiçbir yerden başka gelirim yok. Tek derdim torunumun üniversite okuduğu Artvin'de sıkıntı çekmemesi. Buradan kazandığım paranın bir kısmıyla kendim geçinmeye çalışıyorum bir kısmını ise torunuma yolluyorum. Ama onun ihtiyaçlarını da tam anlamıyla karşılamıyorum. Kimse torunuma burs vermiyor" dedi.

'HAYATINI KURTARSIN İSTİYORUM'

Torununun özellikle yurt parasını karşılamakta sıkıntı çektiğini dile getiren Ayşe Zararsız şöyle konuştu:

"Ben buradan yetkililere sesleniyorum. Kendime hiçbir yardım istemiyorum. Sadece torunuma bir burs versinler. O hayatını kurtarsın. Özellikle yurt parasını karşılamakta sıkıntı yaşıyorum. 4 aylıktı, bugünlere getirip büyüttük. Şimdi tarih öğretmeni olacak inşallah."

Haberin Devamı

Can ÇELİK/ADANA, (DHA)