Denizli Pamukkale Belediyesi'nin Gençlik Vadisi ödüle layık görüldü

Pamukkale Belediyesi'nin Gençlik Vadisi ödüle layık görüldü

Paylaş
Pamukkale Belediyesi'nin Gençlik Vadisi ödüle layık görüldü

Pamukkale Belediyesi'nin Gençlik Vadisi ödüle layık görüldü

DENİZLİ'de Pamukkale Belediyesi, AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı tarafından Ankara'da düzenlenen Yerel Yönetimler Gençlik Festivali'nde, Seyir Tepesindeki Gençlik Vadisi projesiyle ödüle layık görüldü. Pamukkale Belediye Başkanı AK Partili Avni Örki'ye ödülü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan verdi.

AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı tarafından Ankara'da Başkent Millet Bahçesi'nde, Yerel Yönetimler Gençlik Festivali düzenlendi.
'Tam Bana Göre Festival' sloganıyla düzenlenen organizasyona Pamukkale Belediyesi'nin Seyir Tepesi Gençlik Vadisi Projesi'yle katıldı.
Belediyenin Seyir Tepesi Şehir Ormanı'ndaki, içinde 725 metre mesafeli ve 5 duraklı Zıpline Kuleleri, 680 metre uzunluğundaki 40 araç kapasiteli Dağ Kızağı, 36 oyunlu, 3 katlı ve 10 metre yüksekliğe sahip Macera Parkuru'nu bulunan Türkiye'nin en büyük tematik kent ormanı projesi, 'Gençlik Hizmetlerine Yönelik Fiziki Belediyecilik Yatırımları' dalında ödüle layık görüldü. Törende Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki,'ye ödülü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan verdi.
Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, gençlere verilen önemin bu ödülle Türkiye çapında tescillendiğini ifade edip, "Bugün çok büyük bir mutluluk yaşıyoruz. Belediyemizin hayata geçirdiği gençlere yönelik çalışmalar genel olarak değerlendirildiğinde Seyir Tepesi içinde yer alan Gençlik Vadisi bu önemli ödülü bize getirdi. Çok şükür gerek jüri değerlendirmeleri gerek diğer oylamalar neticesinde Pamukkale Belediye'mizin Seyir Tepesi'ndeki Gençlik Vadisi projemizle birlikte Türkiye'de bu büyük ödüle layık görüldük. Sağ olsun, Cumhurbaşkanımız ödülümüzü bizzat kendi elleriyle takdim etti. Törende, 'Bütün Denizlili vatandaşlarımıza benden selam götürün' dediler. Bu tür projelerimizin Türkiye'de hatta dünya çapında ses getirmesi için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Ramazan ÇETİN / DENİZLİ, (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı