Siyaset Pamukoğlu: Üsluplar terbiyesizleşti
Paylaş
Pamukoğlu: Üsluplar terbiyesizleşti

HAK ve Eşitlik Partisi (HEPAR) Genel Başkanı Osman Pamukoğlu, mitinglerdeki üslupların 'terbiyesizleştiğini' söyledi

Manisa’ya 50 - 60 araçlık konvoyla gelen HEPAR Genel Başkanı Osman Pamuoğlu, ’Meclis’te PKK istemiyoruz’ sloganıyla karşılandı. Seçim otobüsünden Manisalıları ve partilileri selamlayan Osman Pamukoğlu, partisinin seçim bürosunu açtı.

Seçim bürosunun açılışından sonra açıklama yapan Pamukoğlu, 12 Haziran genel seçiminden sonra HEPAR’ın Meclis’te 4’üncü parti olacağını belirterek, "Bu çok kesin ve net. Eşkıyanın uzantısını bir kenara atıyorum. Türkiye’de halkın psikolojisi bozuldu. Ülke endişe ve korku yaşayan insanların ülkesi oldu. Halk huzur ve ekmek istiyor" dedi.

Siyasi parti liderlerinin mitinglerdeki üsluplarını değerlendiren Pamukoğlu, "Üsluplar sertleşmedi, terbiyesizleşti. Terbiyesizlik ayrı, sertlik ayrı bir şey" yorumunu yaptı.

Doğu ve Güneydoğu bölgelerinde, genel seçimde BDP’nin MHP’ye veya CHP’ye destek vereceği yönünde kamuoyunda yer alan haberlere de değinen Osman Pamukoğlu, "Bunlar meslekten siyasetçi olduğu için bu ülkeyi, halkı, ekonomiyi, madeni, imanı, çocukları düşünmezler.

Bunlar hepsi düzenin parçası partiler. Hem iç hem de dış düzenin partileri. Onun için yadırgamıyorum. Zaten böylelerdi. Heyecanlanmanın manası yok. Tepesi çürümüş, rant bekleyen siyasi partileri biz sileceğiz.

HEPAR bunun için kurulmuş bir parti. Ne doktrinimiz ne de ideolojimiz onlara benzemez. Biz farklıyız. Halkımız bunu fark ediyor" diye konuştu. HEPAR Lideri Osman Pamukoğlu, açıklamasının ardından seçim otobüsüne binerek kent turu yaptı, ardından Saruhanlı İlçesi’ne konvoy eşliğinde hareket etti.

Haberin Devamı