Merkez Pankobirlik Genel Başkanı Konuk: Annelere karşı sorumluluklarımız var

Pankobirlik Genel Başkanı Konuk: Annelere karşı sorumluluklarımız var

Paylaş
Pankobirlik Genel Başkanı Konuk: Annelere karşı sorumluluklarımız var

Pankobirlik Genel Başkanı Konuk: Annelere karşı sorumluluklarımız var

Adem YILDIZ/KONYA,(DHA) - PANKOBİRLİK Genel Başkanı Recep Konuk, '10 Mayıs anneler günü' dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı. Konuk, "tüm annelerimiz ve anne adaylarımız ile birlikte, yüreği annelik hisleriyle dolu olan kadınlarımızın, başta şehit anaları olmak üzere anneler gününü en içten dileklerimle kutlarım" dedi.

Genel Başkan Konuk, "bir anneler gününü daha salgının gölgesinde, bazılarımız annesinden uzakta, bazılarımız yan yana olsa bile gönlünce kucaklaşamadan, bazılarımız ebediyete uğurladıkları annelerinin kabri başında doya doya dua edememenin burukluğu ile kutluyoruz. Tüm annelerin, anne adaylarının ve yaşı, işi, mesleği, makamı mevkii ne olursa olsun bütün ana kuzularının anneler gününü kutluyorum. Annelik korumaktır, kollamaktır, üstüne titremektir, gerektiğinde gözünden bile sakınmaktır. Yaşı kaç olursa olsun her evlat bilir kendisi için düşünen, kaygılanan, mutluluğunda kendisinden çok mutlu olan, üstüne titreyen biri varsa o da annesidir. İçinden geçtiğimiz, tahammül sınırlarını zorlayan günler de sadece annelere yakışan duyguların, hassasiyetlerin en üst seviyede tezahür ettiği, onların koruyucu kanatlarının hiç kapanmadığı günlerdir" diye konuştu.

'BİZİM ANNELERE KARŞI SORUMLULUK VE YÜKÜMLÜLÜKLERİMİZ VAR'”

Pankobirlik Genel Başkanı Recep Konuk, "yaşı, makamı, mevkii her ne olursa olsun hepimiz öncelikle birer evladız ve evlat olarak hepimizin annelerimize, analarımıza karşı vazifeleri, mesuliyetleri var. Birer evlat olarak annelerimiz için yaptıklarımız ve yapabildiklerimiz şahsi mesuliyetimizdendir, ancak millet olarak yapabileceklerimiz, yapmamız gerekenler hepimizin tüm annelere karşı ortak yükümlülüğüdür. Onların evlatları için istediği huzurlu, mutlu, müreffeh bir geleceği tüm anaların bütün evlatları için ve birini yekdiğerine tercih etmeden, vatanın her karışında inşa etmek hepimizin ortak yükümlülüğüdür" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı